Nyári időszakban telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan üzemel, csak hétköznap délelőtt! Kérjük írjanak emailt!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink
AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink
178 990 Ft

AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink

AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink
AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink
AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink
AVIONAUT Pixel Pro hordozó bázistalppal - Pink

Innovatív technológiával készült ülés, mely könnyen állítható gyermeke magasságához és súlyához.
A héj új kialakítású, továbbra is a legkönnyebb a piacon.
A kárpit jobb szellőzést biztosít a melegebb napokon és növeli a kényelmet.

 

Vásárlás előtt kérlek érdeklődj az elérhetőségről!

Rendelhető, várhatóan két héten belüli szállítási idővel
Kategória
GYÁRTÓ
választható szín
178 990 Ft
Részletek

A Pixel ülés innovatív szerkezete a szabadalmaztatott megoldások használatának köszönhetően lehetséges, amelyek lehetővé teszik a modern és ultrakönnyű EPP anyag használatát. 
Az új Pixel PRO ülés nemcsak ugyanazokat a megoldásokat használja, hanem új dimenziót ad a dizájnnak, aminek köszönhetően az ülés elegáns megjelenésű, ugyanakkor magas használati kényelmet biztosít. 
Az autósülés továbbra is környezetbarát, ugyanakkor a legmagasabb szintű ergonómiát és biztonságot nyújtja.

 

SZÖVET - Még közelebb a természethez

A klasszikus Pixel kiegészítése egy új, természetes, finom és mindenekelőtt még gyermekbarát anyaggal növeli a Pixel Pro autósülés használatának kényelmét. A pamut használata az újszülött betétben lehetővé teszi a legmagasabb szintű kényelem és biztonság elérését, miközben javítja a légáramlást a baba és a betét között.

 

CANOPY – Más perspektíva

A Pixel Pro egy új, hosszabb, független fülkével gazdagodott, aminek köszönhetően jobban megvédi gyermekét a napfénytől és egyéb külső tényezőktől. A fülke elasztikus poliészter kötésből készült, amely biztosítja a teljes légáteresztő képességet. Az anyag UV-szűrővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabban tudjon pihenni az utazás során. 

 

Mindig a legkönnyebb a piacon. Számos fejlesztés ellenére továbbra is a legkönnyebb ülés a piacon, tömege 45%-kal kisebb, mint az autósülés standard tömege. A tető, az EPP szerkezet és a szövet megváltozott. A Pixel PRO továbbra is törődik a gyermek és a szülő kényelmével.

 

Kompatibilis az Avionaut Isofix IQ alappal

Az új Pixel PRO fontos jellemzője, hogy kompatibilis az Avionaut IQ alappal. Az alap lerövidíti az ülés autóra rögzítésének idejét és maximalizálja annak hatékonyságát. Az Avionaut IQ kompatibilis a Pixel, Aerofix és Aerofix RWF ülésekkel is, így akár 4 évig is használható.

 

BIZTONSÁG

A biztonságérzet lehetővé teszi, hogy gyermeke minden mosolyát élvezze, megünnepelje az együtt töltött időt. Ha garantálni szeretné, hogy gyermeke biztonságban legyen, világszínvonalú védelemhez kell nyúlnia, akkor is, és talán mindenekelőtt, amikor együtt utazik egy autóban. A több száz kilométeren át tartó ülés kiválasztásakor ellenőrizze, hogy átment-e a törésteszteken, milyen engedélyekkel rendelkezik, milyen anyagból készült a kárpit, és hogy a gyermek bőre lélegzik-e. Meg kell nézni, hogy az adott ülésen megfelelően van-e elhelyezve a gyerek, ne csak nézzen és árazz, hanem ismerje meg az elérni kívánt terméket. Csak így élvezheti a megosztott kilométereket anélkül, hogy aggódna gyermeke biztonsága miatt.

PIXEL PRO - Forradalom a gyermek megfelelő elhelyezésében az ülésben

Az ülés és a betét innovatív kialakítása, amely könnyen állítható a gyermek magasságához, súlyához és érettségéhez.

A stabilizáló betétek  biztosítják a medence, a törzs és a fej helyes elhelyezkedését, ami javítja a légzési komfortot és lehetővé teszi a gyomortartalom nyelőcsőbe történő visszaáramlásának csökkentését . Jobb vezetési kényelem, nagyobb biztonság. Az EPP ARPRO anyagból készült könnyű és nagyon strapabíró ülés  rugalmasságának köszönhetően elnyeli az ütközés energiáját.

Az ülés és a betét egyedi kialakítása pozitív hatással van:

  • A gyermek megfelelő mechanikája és légzési kényelme vezetés közben.
  • Kényelmes testhelyzet a gyermek fiziológiai és biomechanikai viszonyaihoz igazodva.
  • Ez segít csökkenteni a gyomortartalom visszafolyását a nyelőcsőbe, ami javítja a baba kényelmét és biztonságát.
  • A gyermek medencéjének, törzsének és fejének helyes elhelyezése (egyenes vonalban) növeli a biztonságot az ütközés során.
  • Vezetési kényelem az alakmemória betét használatának köszönhetően.
  • A gyermek testének dőlésszöge az ülésben.
  • Egyenes törzs, ülő helyzetben hajlított lábak  – jobb feltételeket biztosítanak a gyermek testére ható ütközési erő semlegesítéséhez ütközéskor. Ez automatikusan, függetlenül attól, hogy a gyermek alszik-e vagy sem, jobb munkát és szervezete reakcióit mozgósítja, ráadásul korlátozza az ütközés hatásait.
  • A legbiztonságosabb rögzítés az autó ISOfix rendszerével az innovatív rendszer révén, amely a gyermeköveket közvetlenül az ülés aljára rögzíti.
  • A gyermek biztonságának növelése az EPP ARPRO anyag használatával, amely csökkenti az oldalütközés erejét. 

 

Megfelelő légzésmechanika és kényelem vezetés közben

Az innovatív PIXEL betét használatával elért megfelelő fejdöntés és a gyermek üléshelyzete hozzájárul a gyermek vezetés közbeni légzésének mechanikájának és kényelmének javításához.

A medence, a törzs és a fej helyes elhelyezése.

Egyenes törzs, ülő helyzetben hajlított lábak – jobb feltételeket biztosítanak a gyermek testére ható ütközési erő semlegesítéséhez ütközéskor. Ez automatikusan, függetlenül attól, hogy a gyermek alszik-e vagy sem, jobb munkát és szervezete reakcióit mozgósítja, ráadásul korlátozza az ütközés hatásait.

A gyomortartalom nyelőcsőbe való visszafolyásának korlátozása.

A PIXEL talpbetét a gyermek élettani és biomechanikai körülményeihez igazodik. Ez optimális feltételeket biztosít a gyomortartalom nyelőcsőbe történő visszafolyásának (köznyelvi nevén "reflux") korlátozásához a gyermek törzsének, hasának és combjának megfelelő helyzetével.

 

 

Adatok
Kategória
Autósülés
GYÁRTÓ
AVIONAUT
választható szín
pink
Cikkszám
KW970042
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek