Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

BRITAX Römer Dualfix 2 R autósülés 0-18 kg - Blue Marble
BRITAX Römer Dualfix 2 R autósülés 0-18 kg - Blue Marble
169 990 Ft

BRITAX Römer Dualfix 2 R autósülés 0-18 kg - Blue Marble

BRITAX Römer Dualfix 2 R autósülés 0-18 kg - Blue Marble
BRITAX Römer Dualfix 2 R autósülés 0-18 kg - Blue Marble

Legyen szó előre vagy hátrafelé, a DUALFIX 2 R teljes körű rugalmasságot biztosít.
360°-os elforgatási funkciójával gyermeke elhelyezése és felszerelése maga az egyszerűség.
Csakúgy, mint a helyzet megváltoztatása hátrafelé nézőről előrefelé.

 

Jó tudni: A DUALFIX 2 R tesztgyőztes lett a Stiftung Warentest autóüléstesztjén (05/2020), „JÓ” minősítéssel és 2,4-es osztályzattal a „születéstől 18 kg-ig” csoportban. A „Biztonság” kategóriában a DUALFIX 2 R még a 2.1-es fokozatot is elérte.


Vásárlás előtt kérlek érdeklődj a szállítási időről!

Rendelhető, várhatóan két héten belüli szállítási idővel
169 990 Ft
Részletek

Kiemelések

Forradalom a hasznosításban

Forradalom a hasznosításban

Egy gombnyomásra a DUALFIX 2 R a nyitott autóajtó felé fordítható, így könnyedén behelyezheti gyermekét az ülésbe és rögzítheti a hevedert. Ezután fordítsa vissza az ülést a kívánt helyzetbe, amíg a helyére nem kattan.

Változtassa meg az irányt egy pörgetéssel

Változtassa meg az irányt egy pörgetéssel

A DUALFIX 2 R mindig a helyes irányba mutat. Az ülést 18 kg-ig hátrafelé fordítva használhatod, a rövid visszapattanó rúd pedig nagyobb lábteret biztosít. Vagy egy gombnyomással az ülést előre fordíthatja, amint gyermeke már elég nagy.

A teljes körű kényelem érdekében készült

A teljes körű kényelem érdekében készült

Nem számít, hogy gyermeke kíváncsian szeretné látni a világot, vagy nyugodtan aludni az ülésben, a DUALFIX 2 R több dőlésszögével a legkényelmesebb helyzetbe állítható gyermeke számára. Még akkor is, ha úton van.

Jellemzők

Állítható magasságú támasztó láb

A támasztóláb extra stabilitást biztosít az autóülés számára a jármű padlóján keresztül. Minimálisra csökkenti a billenő és forgó mozgást, és csökkenti a gyermekre ütköző helyzetben kifejtett előremozgató erőket, így segít megvédeni őt. A biztonságos beszerelés érdekében a támasztóláb az autója számára legmegfelelőbb magassághoz állítható. A könnyen leolvasható jelző mutatja, ha a támasztóláb szilárdan a jármű padlóján van.

Gyorsan levehető burkolat

Huzata mosógépben mosható, amely a heveder eltávolítása nélkül könnyen levehető, így gyorsan takaríthat, és már indulhat is.

Meghosszabbított ülés menetiránynak háttal

A hátrafelé néző autósülések nyújtják a legjobb védelmet frontális ütközés esetén – ez a leggyakoribb baleset az utakon. A hátrafelé néző üléssel történő frontális ütközés esetén az ütközési erők az ülés háttámlájára irányulnak, míg a fennmaradó energia egyenletesen oszlik el a fejen, a nyakon és a felsőtesten. Előre néző ülés esetén az ütközés energiája eltérően oszlik el az ülés szerkezetében és a visszatartó rendszerben – ami potenciálisan nagyobb energiahatással jár a gyermek testére. Javasoljuk, hogy a gyerekek menetiránynak háttal utazzanak, ameddig csak lehetséges.

Többszörösen fekvő pozíciók

Fontos, hogy gyermeke kényelmes legyen utazás közben. Ez az oka annak, hogy ezt az ülést többféle dőlésszöggel, előre és hátrafelé fordítva tervezték, amelyeket könnyedén beállíthat – stresszmentes utazást kínál boldog gyermekkel.

Puha mellkaspárnák

Puha mellkaspárnáink kényelmesen illeszkednek gyermeke mellkasára. Segítenek csökkenteni gyermeke mozgását ütközés esetén, és még nagyobb kényelmet biztosítanak az 5 pontos hevedernek. Ráadásul könnyen eltávolíthatók mosáshoz anélkül, hogy megzavarnák a hámot.

A Britax Römer Pivot Link ISOFIX rendszer

Ütközés esetén a szabadalmaztatott Pivot Link ISOFIX rendszerünk az erőt először lefelé (1), a jármű ülésébe, majd előre (2) irányítja, mégpedig finomabban – ezzel jelentősen csökkentve gyermeke fej- és nyaksérülésének kockázatát.

Könnyen állítható fejtámla és heveder

Párnázott fejtámlánk és hevedereink egy kézzel könnyedén állíthatók gyermeke magasságának megfelelően. Mielőtt rögzítené a picit a hevederben, ellenőrizze, hogy a fejtámla a megfelelő helyzetben van-e – közvetlenül a válla fölött.

5 pontos heveder

Meggyőződésünk, hogy az 5 pontos heveder a legbiztonságosabb módja annak, hogy gyermekét az autósülésben rögzítse, mert ez biztonságosan és szorosan tartja gyermekét az ülés védőburkolatában. Ütközés esetén a heveder 5 ponton osztja el az ütközés erejét, kettő a vállaknál, kettő a csípőnél és egy ott, ahol a heveder a lábak között becsatolódik. Ez segít megvédeni gyermekét minden irányból.

Puha, párnázott oldalvédelemmel.

Méretek (Ma x Sz x Mé)
53 x 45 x 70 cm

Súly: 14 kg

Adatok
Kategória
Autósülések
GYÁRTÓ
BRITAX RÖMER
Cikkszám
KW670859
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek