babatermékek
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
659 960 Ft

Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey

Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey
Cybex Priam Lux 4:1-ben multifunkciós babakocsi szett - Soho Grey

 

- Cybex Z fix bázistalp

- Cloud I-size hordozó

- Mózeskosár

- Sportülés

 

 

659 960 Ft
Részletek

4 az 1-ben komplett babakocsi szett.
Egykézzel összecsukható.
Az ülésegység a kerettel kompakt, lapos csomagolásba hajtható össze.

Megfordítható ülésegység - Előre vagy szülő felé nézve a PRIAM LUX ülés néhány egyszerű lépésben könnyen beállítható a kívánt helyzetbe.
XXL napvédő lámpatest
Bővíthető XXL kupola UPF50 + napvédelmmel és hatékonyan véd a szél és az időjárás ellen is.
A PRIAM új négykerekű felfüggesztése puha, csendes és kényelmes utazást biztosít a szülők és a gyermekek számára.
Kétkerekű módja biztosítja a sima és biztonságos utazást egyenetlen, dombos felületeken, például homokos strandokon vagy lépcsőkön.
A tél a városban még soha nem volt ilyen szórakoztató!
Cserélje ki az első kerekeket a sífelszerelésre, hogy a PRIAM stílusos szánkóvá válhasson. ( külön vásárolható, opció)
Extra nagy bevásárló kosár. Tágas és könnyen hozzáférhető bevásárló kosarat tartalmaz, amelyet szükség esetén ki lehet hajtani.
Ülés asztalmagasságban: A PRIAM ülésmagassága tökéletesen igazodik az asztal átlagos magasságához (80 cm), így útközben is használható mobil gyermekülésként éttermekben vagy kávézókban.

Születéstől kb. 17 kg (kb. 4 év)
Méretek: szélesség x szélesség: 95x60x40 cm
Súly: 12,6 kg

Lux mózeskosár

Az új PRIAM LUX Carry Cot melléklete kifinomult és kényelmes családi utazást tesz lehetővé.
A tágas egység nagyszerű méretekkel és maximális kényelemmel büszkélkedhet.
Panoráma és égbolt - mindkét betekintő külön nyitható és bezárható, biztosítva az optimális szellőzést és a legjobb kilátást.
Lélegző matrac - Az új puha habmatrac maximális kényelmet és egészséges környezetet kínál gyermekének.
Újszülötttől 9 kg-ig

Opciók :

A PRIAM új négy az egyben utazási rendszere rugalmassá és kényelmes utazási társakká teszi.
A változó keret különféle mellékletek használatát teszi lehetővé, amelyek a mobil élet minden kihívásának megfelelő megoldást kínálnak.
Az új LUX Carry Cot és LITE Cot mlltt díjnyertes CYBEX autósüléseket is tartalmazzák.
Idősebb gyermekek számára a PRIAM kifinomult babakocsiként használható, ülőegységgel, amely előre vagy hátra néző helyzetben állítható.

Cybex Cloud Z

Norm: UN R129 / 02 i-méret
Magasság 45 cm - 87 cm
Súly max. 13 kg
életkor Születésétől kb. 18 hónap

Z-Line moduláris rendszer - Az alap Z (opcionális) a biztonságos és változó alapegység a CYBEX Z-Line moduláris rendszerhez, amely maximális védelmet, valamint kényelmes és rugalmas felhasználást kínál.

Az alap Z egyedi, innovatív forgásmechanizmusa lehetővé teszi az ülés elfordítását az autó ajtaja oldalához, hogy könnyebben beléphessen és kiléphessen. A Base Z egy különösen hosszú távú megoldás. Két különféle autósülést tartalmaz, így 4 év alatti gyermekek számára is használható.
Ergonómikus fekvő-lapos helyzet - A Cloud Z i-Size átváltható lapos helyzetbe az autó kívül. A hosszabb lábtámaszát és a fekvő-lapos fekvési szöget a német CYBEX biztonsági szakértők fejlesztették ki.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy gyermeke kényelmesen feküdjön ergonómiailag megfelelő helyzetben.
A CYBEX babakocsival kombinálva a Cloud Z i-Size praktikus utazási rendszerré alakul az első hónapokban, így alvó baba optimális védelmet élvezhet.
Forgó mechanizmus - A Z alap innovatív forgásmechanizmusa megkönnyíti a Cloud Z i-Size elfordítását az autó ajtaja felé, megkönnyítve gyermeke be- és kiszállását az autóból.
Integrált oldalsó ütközés elleni védelem A Cloud Z i-Size esetében kipróbált és bevált Lineáris oldalsó ütközésvédő (LSP) rendszerünket tovább fejlesztettük.

A baleset legelső ütközési erőit az ajtó felé néző kinyújtott oldalvédő csökkenti. Eközben az ülés rugalmas héja csökkenti az ütközési erők akár 25% -át, és elvezetheti azokat gyermekétől.
XXL összehajtható napfénytető - Az integrált, behajtható XXL napfénytető prémium nap- és szélvédelmet kínál az UPF50 + készülékkel.

Állítható magasságú fejtámla - Az állítható fejtámla 11 helyzetet kínál testreszabott beállításhoz gyermeké növekedésével.

Az integrált heveder útmutató az intuitív és gyors beállítást teszi lehetővé - ezek a biztonsági funkciók másodperc alatt beállíthatók gyermekének.
Levehető újszülött betét - A Cloud Z i-Size kivehető újszülött betéttel rendelkezik, amely biztosítja a csecsemő síkban fekvő helyzetét. Ez segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje alvás közben előrehajoljon, ami súlyos légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy csecsemőjének növekedésekor több hely legyen, az újszülött betétet el kell távolítani, ha a gyermek magasabb, mint 60 cm.
Utazási rendszerA Cloud Z i-Size csatlakoztatható bármilyen hibához vagy babakocsihoz a CYBEX, a gb és más válogatott márkák számára egy kiegészítő adapter segítségével. A csecsemő ülése a kényelmesebb utazási rendszer részévé válik az autón kívüli mozgásképesség érdekében, és teljes utazási rendszer megoldást kínál egy tervezési nyelven.
Energiaelnyelő héj A biztonság minden CYBEX és gb autóülésnél a legfontosabb: Az anyag rugalmas felépítése elnyeli az ütések erőit, és segít elvezetni azt a csecsemőtől.

Műszaki adatok:

Hossz: 67 cm
Szélesség: 44 cm
Magasság: 38 cm
Súly: 4,8 kg
Karbantartás: A szövet burkolata 30 ° -on mosható.
Kompatibilis alap (opcionális): Z alap, Z alap

Adatok
GYÁRTÓ
CYBEX
Váz
Chrome black
cybex szinek
soho grey
Cikkszám
KW373673
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!