Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kidea

KIDEA


A GYERMEKKOR KREATÍV OLDALA


A gyermekeknek szánt iskolai kellékek és művészeti alkotások márkáját az iparágban szerzett sokéves tapasztalataik alapján hozták létre, az alkotás iránti szenvedélyük és a gyermekek képzelete iránti rajongásuk tükrében.

A gyermekek korlátlan, színes képzeletének és hihetetlen kreatív képességeinek csodálatos kombinációja vezette a Kideát a Child + Idea (KID + IDEA) projekt kidolgozásához.

Szakmai büszkeséggel szeretnék biztosítani, hogy termékeik a legmagasabb minőséget és biztonságot nyújtsák, miközben a legfiatalabb vásárlók igényeit is kielégítik.

 

 

A kis szakértők értékelni fogják, hogy a kreatív kezükhöz igazított termékekkel könnyedén írhatnak, festhetnek és rajzolhatnak. Termékeik intenzív színeinek széles skálája pedig kiemeli érzéseiket, megkönnyíti számukra érzelmeik kifejezését, és jobban kommunikálnak a környező világgal, amelyet még nem fedeztek fel teljesen.

A gyermek környezete egy elképzelhetetlenül gazdag tündérország, tele érdekes ötletekkel, játékokkal és színekkel, és a KIDEA széles termékválasztékával szeretne közösen megteremteni ezt a világot, és segíteni, hogy gyönyörűvé tegye.

 KIDEA ILLATOS RAJZKÉSZLET MATRICÁKKAL 91 RÉSZES
KIDEA UV KÉM TOLL