babatermékek

Kidea

KIDEA


A GYERMEKKOR KREATÍV OLDALA


A gyermekeknek szánt iskolai kellékek és művészeti alkotások márkáját az iparágban szerzett sokéves tapasztalataik alapján hozták létre, az alkotás iránti szenvedélyük és a gyermekek képzelete iránti rajongásuk tükrében.

A gyermekek korlátlan, színes képzeletének és hihetetlen kreatív képességeinek csodálatos kombinációja vezette a Kideát a Child + Idea (KID + IDEA) projekt kidolgozásához.

Szakmai büszkeséggel szeretnék biztosítani, hogy termékeik a legmagasabb minőséget és biztonságot nyújtsák, miközben a legfiatalabb vásárlók igényeit is kielégítik.

 

 

A kis szakértők értékelni fogják, hogy a kreatív kezükhöz igazított termékekkel könnyedén írhatnak, festhetnek és rajzolhatnak. Termékeik intenzív színeinek széles skálája pedig kiemeli érzéseiket, megkönnyíti számukra érzelmeik kifejezését, és jobban kommunikálnak a környező világgal, amelyet még nem fedeztek fel teljesen.

A gyermek környezete egy elképzelhetetlenül gazdag tündérország, tele érdekes ötletekkel, játékokkal és színekkel, és a KIDEA széles termékválasztékával szeretne közösen megteremteni ezt a világot, és segíteni, hogy gyönyörűvé tegye.

 KIDEA ILLATOS RAJZKÉSZLET MATRICÁKKAL 91 RÉSZES
KIDEA UV KÉM TOLL
Az Elvarázsolt Pegazus, egy mesebeli szárnyas ló, az elmúlt években minden lány vitathatatlan kedvence lett.
Ez volt az inspiráció ennek a hátizsák-kollekciónak a megalkotásához.
Kényelmes formája és egyedi mintája varázslatossá varázsolja a BackUP hátizsákot minden napba.
9 990 Ft