Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kidwell

Kidwell - Gyermekcikkek lengyel gyártója

 

Miért ajánlják a Kidwell-t gyakran a szülők, és miért nyerték el oly sok ügyfél bizalmát? Ez könnyű! Lengyel márka, amely különös figyelmet fordít termékeik biztonságára és funkcionalitására gyermekek számára. A gyermek kiegészítőknek meg kell felelniük a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak. Ezt már a termékeik létrehozásának kezdeti szakaszában, a legbiztonságosabb anyagok és a legjobb minták kiválasztásától kezdve gondoskodnak.

 

Kidwell, első a biztonság!

 


Az általuk kínált összes cikk, beleértve a mérleg kerékpárokat vagy az etetőszékeket, minden részletében finomított. Forgalomba hozatal előtt alapos vizsgálatoknak és elemzéseknek vetik alá őket, amelyeknek köszönhetően megerősítik biztonságukat.A kisgyermekek minden nap számos tevékenységet végeznek, és optimális kényelmet és biztonságot kell nyújtaniuk számukra.

 

KIDWELL AXEL TRICIKLI

KIDWELL LUXI 2-AZ-1-BEN ELEKTROMOS PIHENŐSZÉK

 

Szülőnek lenni csodálatos élmény, de egyben hatalmas kihívás is. A Kidwell márka csapata megérti ezt, és a szülők életének megkönnyítése érdekében olyan termékeket tervez és fejleszt, amelyek funkcionálisak és többfunkciósak.
Arra törekszünk, hogy a világot a gyermek szemszögéből lássuk, így olyan termékeket tudunk készíteni, amelyek kiváló kényelmet nyújtanak a kisgyermekeknek, miközben felfedezik a világot és új tapasztalatokat szereznek.

A fogyasztók a Kidwell termékeket elsősorban tartósságuk, találékonyságuk, esztétikájuk és érdekes formatervezésük miatt választják.

 

Kidwell babakocsik | utazóágy | pihenőszék | futóbicikli

Kérdésed van? Keress minket elérhetőségeinken, örömmel segítünk! ( jobb alsó sarok chat | email | űrlap )

Nézd meg a Kidwell márka többi termékét is!

A Kidwell AXEL modell rendkívül stabil és biztonságos a használata, ezért garantálja a kétkerekű vezetés alapjainak gyors elsajátítását.
Raktáron
39 990 Ft