Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csorba Andrea
2022.02.16
Ez a ringatható bölcső pillanatok alatt megoldotta az alvás problémánkat! Újszülött kisbabámmal sokat éjszakáztunk hajnal 4-5-ig, majd rátaláltam erre a kis bölcsőre. Nagy szeretettel ajánlom azoknak az anyukáknak, akik szintén küzdenek az éjszakázással. 1 hét után megszokta a kicsi, hogy az esti fürdetés, etetés után alszunk, eleinte kb. 1 óra volt, mire elaludt, aztán egyre gyorsabban és végül 1 hónap után már sikerült előre hozni az alvást. Ha éjjel felébredt is rögtön vissza tudtam ringatni, aztán megszokta, hogy végigaludjon 8-9 órákat. Most már 11 körül elalszik a baba és már a kiságyba is vissza tudom tenni, de nyugodtan lehet ebben altatni, mert matrac van benne, alatta kemény falap, ami megvédi a pici gerincét a legtöbb utazóággyal szemben. Fél perc alatt összecsukható, ha nincs rá szükség és könnyedén szállítható is.
Utólag már találtam egy másik bölcsőt is, ami székké is alakítható és 18-ig terhelhető, tovább használható, most már azt rendelném (KINDERKRAFT UNIMO PIHENŐSZÉK ÉS HINTA - KÉK), de csak a tovább terhelhetőség miatt. Kislányom imádja nappal is ezt a bölcsőt, az állatkák is lekötik kis időre, amikor ébren van.
A cég nagyon korrekt és megbízható! Mást is rendeltem már tőlük, 2 nappal megjött mindig és reklamációmra is azonnal - 10 perc alatt - kerestek költséghatékony megoldást annak ellenére, hogy én voltam a hibás. Babás ismerőseimnek is ajánlottam, szintén pozitív tapasztalattal.
Ami itt elérhető termék, csak innen fogom a jövőben rendelni!
Köszönöm Kinderwalz!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza