Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Safety Fix 2 autósülés 9-36 kg - fekete

Kinderkraft Safety Fix 2 autósülés 9-36 kg - fekete

Fő előnyei

  • Gyerekeknek 76-150 cm magas/15 hónapos-12 éves/9-36 kg
  • A legújabb R129 i-Size szabvány
  • ISOFIX és TOP TETHER
  • A fejtámla és a biztonsági heveder egyidejű beállítása (12 pozíció)
  • Moduláris betét
Részletek

SAFETY FIX 2 i-Size – egy autósülés, amelyet gyermeke biztonságát szem előtt tartva terveztek. 76-150 cm magas gyerekeknek készült, ami kb. 15 hónapostól 12 éves korig felel meg! Az ISOFIX és a TOP TETHER egyszerű felszerelése lehetővé teszi, hogy gyorsan elinduljon. A dedikált biztonsági rendszerek, mint például a H-GUARD SYSTEM és a SIDE PROTECT SYSTEM felelősek a biztonság biztosításáért. Nekik köszönhetően az ülés szerkezete elnyeli az ütközés során keletkező energiát, és megakadályozza annak átadását a gyermeknek. Ez egy biztonságos autósülés, amely több évig szolgálja Önt!

Főbb jellemzők

Biztonság a szabványnak megfelelően

Biztonság a szabványnak megfelelően

A SAFETY FIX 2 i-Size autósülés megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak, és sikeresen átment a törésteszteken is. Ennek az autósülésnek a megvásárlásával garantált, hogy megbízható és biztonságos terméket kap, amely a legújabb irányelveknek megfelelően védi gyermekét.

Autósülés évek óta

Autósülés évek óta

A SAFETY FIX 2 i-Size gyermekével együtt nő. 15 hónapos kortól 12 éves korig (76-150 cm magas) gyermekek számára készült!

Biztonsági rendszerek

Biztonsági rendszerek

Az autósülés speciális biztonsági rendszerekkel van felszerelve. A H-GUARD SYSTEM, azaz a memóriahabos háromrétegű fejtámla hatékonyan védi a gyermek fejét és nyaki részét. SIDE PROTECT SYSTEM, azaz a széles és magas oldalvédő elemek elnyelik az ütközés erejét és megakadályozzák, hogy az átterjedjen az utas testére.

Adatok
Cikkszám
KK-3350
Tömeg
9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek