Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERKRAFT Mitzy sport babakocsi - Black
KINDERKRAFT Mitzy sport babakocsi - Black
98 910 Ft

KINDERKRAFT Mitzy sport babakocsi - Black

KINDERKRAFT Mitzy sport babakocsi - Black

Fő előnyei

  • 27 kg-ig*
  • Könnyen összecsukható egy kézzel
  • Nagy, párnázott kerekek felfújás nélkül
  • Kiegészítőkkel
  • A babakocsi vázát 0-13 kg-os autósülés* befogadására tervezték. (Az adaptereket külön kell megvásárolni.)
98 910 Ft
Részletek

Fedezze fel újra az együtt járás örömét. A MITZY babakocsit az élet első hónapjaitól kezdve a gyermekekre gondolva alkották meg – akár 27 kg* teherbírása is van. A MITZY egy könnyű és mozgékony babakocsi, nagy kerekekkel, teljes lengéscsillapítással. Ha kombinálja őket az első kerekek rögzítésének lehetőségével a nehéz terepen való közlekedéshez, akkor akadályok nélkül legyőzheti a magas járdaszegélyeket, repedezett járdalapokat és erdei utakat. A sima és hangtalan háttámla állítás az állítható lábtartóval kombinálva kényelmes teret biztosít gyermeke számára, hogy a szabadban szunyókálhasson.

 

A MITZY babakocsi a mindennapi sétákhoz, de hosszabb utakra is alkalmas - a babakocsit egy kézzel gyorsan összehajthatod kompakt méretre és beillesztheted autód csomagtartójába. Megvédi gyermekét az őszi esők és a meleg napok alatt az ünnepek alatt: nagy, vízálló tetővel, UPF50+ szűrővel, szellőzőpanellel és a gyermekkel való érintkezést biztosító ablakkal rendelkezik.

A babakocsi teljes időtartamára

A MITZY babakocsi terhelhetősége akár 27 kg*. A kényelem szem előtt tartásával tervezték - hosszú XL-es üléssel van felszerelve, amely akár egy idősebb óvodás gyermek számára is elfér. Gyermeke kényelmesen érzi magát rövid séták és hosszabb utak során is. * maximális gyermeksúly: 22 kg, maximális kosárterhelés: 5 kg

Teljes párnázás a kényelmes járásért

A MITZY babakocsi a kényelmes utazásokhoz készült. Lengéscsillapítóval ellátott, nagyméretű, defektálló kerekekkel rendelkezik - tökéletes járdákon és parkösvényeken való sétáláshoz. Az első kerekek 360°-ban forognak, egyenes vezetéshez reteszelhetők.

Könnyen összecsukható

A MITZY-t egy kézzel kompakt méretre összehajthatod, így utazás közben magaddal viheted a babakocsit. A befelé hajtható rendszer megvédi az ülés anyagát a szállítás során a szennyeződéstől.

Adatok
Cikkszám
KW116862
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek