babatermékek
Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold
Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold
489 990 Ft

Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold

Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold
Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold
Cybex Priam 2:1- ben multifunkciós babakocsi - Autumn gold

ELÉRHETŐ

A szett tartalma: Váz + LUX ülés + mózeskosár

 

A PRIAM új Travel System Rendszere rugalmas és kényelmes utazást tesz lehetővé. A váz variálható, különböző tartozékok illeszthetők rá, ami megoldást nyújt a mobil élet különböző kihívásaira. A babakocsi tartozéka a LITE Sportrész és vásárolható hozzá LUX Mózeskosár és díjnyertes Cybex autósülés is, mely egy kattintással ráhelyezhető. A babakocsi együtt nő a gyerkőcökkel, hiszen sportülésében gyermeked nézhet feléd vagy fordíthatod őt a külvilág felé.
Születéstől kb. 17 kg (kb. 4 év)
Méretek: szélesség x szélesség: 95x60x40 cm
Súly: 12,6 kg

GYÁRTÓ
Cybex váz
489 990 Ft
Részletek

A PRIAM új Travel System Rendszere rugalmas és kényelmes utazást tesz lehetővé.
A váz variálható, különböző tartozékok illeszthetők rá, ami megoldást nyújt a mobil élet különböző kihívásaira.
A babakocsi tartozéka a LITE Sportrész és vásárolható hozzá LUX Mózeskosár és díjnyertes Cybex autósülés is, mely egy kattintással ráhelyezhető.
A babakocsi együtt nő a gyerkőcökkel, hiszen sportülésében gyermeked nézhet feléd vagy fordíthatod őt a külvilág felé.

A SPORTRÉSSZEL EGYÜTT ÖSSZECSUKHATÓ

Extra-szuperkönnyű, tartós anyagának köszönhetően a vázzal együtt gyorsan össze tudod csukni, így kevesebb helyet foglal.

EGYKEZES HÁTRADÖNTÉS

Egyszerű kezelhetőségének hála, a PRIAM LUX ülés egyetlen kézzel kényelmes fekvő pozícióba állítható, így egy szuper kis fekvőhelyet kialakítva útközben.

MEGFORDÍTHATÓ ÜLÉS

 Néhány egyszerű lépéssel a kívánt pozícióba teheted az ülést, így nézhet gyermeked feléd vagy a külvilág felé kalandjaitok során.

EGYKEZES ÖSSZECSUKÁS

Egyetlen kézzel egyszerűen összecsukhatod anélkül, hogy az ülést le kellene venned a vázról. Diszkréten elhelyezhető egy étteremben, tömegközlekedési eszközökön vagy otthon.

XXL-ES KUPOLA

A PRIAM állítható napellenzője UPF50+-es anyagból készült, így tökéletesen véd az erős napsugárzással vagy akár a hóval, széllel szemben.

 

LUX CARRYCOT

Az új LUX Mózeskosár kifinomult és kényelmes utazást tesz lehetővé a család számára. Tágas kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.

A tágas egység nagyszerű méretekkel és maximális kényelemmel büszkélkedhet.
Panoráma és égbolt - mindkét betekintő külön nyitható és bezárható, biztosítva az optimális szellőzést és a legjobb kilátást.
Lélegző matrac - Az új puha habmatrac maximális kényelmet és egészséges környezetet kínál gyermekének.
Újszülötttől 9 kg-ig

LITE SPORTÜLÉS

 

A LITE Sportrész egy szuperkönnyű levehető kiegészítője a PRIAM babakocsinak. A rendkívüli kényelem és az egyszerű, rugalmas kezelhetőség találkozása, melyek tökéletes társsá teszik az aktív családok számára.
Közel 4 éves korig használhatjátok. Az első hónapokban (9 kg-ig, kb. 6 hónapos korig) újszülött fekvőhelyként funkcionál, később pedig hatékony szélfogó.

PRIAM VÁZ

 

A változó keret különféle mellékletek használatát teszi lehetővé, amelyek a mobil élet minden kihívásának megfelelő megoldást kínálnak.
Idősebb gyermekek számára a PRIAM kifinomult babakocsiként használható, ülőegységgel, amely előre vagy hátra néző helyzetben állítható.

Választható keret:
- chrome brown
- chrome black
- rose gold
- Matt black

4 KEREKES FELFÜGGESZTÉS

A PRIAM babakocsi első- és hátsó kerékfelfüggesztése kellemes, nyugodt és kényelmes utazást biztosít a babának és a szülőknek is.

BEACH MÓD

 

A PRIAM babakocsi 2 kerekes változatban egyenletes és biztonságos kocsikázást tesz lehetővé az egyenetlen, hepehupás felszíneken, mint a homokos tengerpart vagy lépcsők.

 

Adatok
GYÁRTÓ
CYBEX
Cybex váz
Matt black
cybex szinek
autumn gold
Cikkszám
KW120426
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!