Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Neste Air - Grey wood
Kinderkraft Neste Air - Grey wood
49 430 Ft

Kinderkraft Neste Air - Grey wood

Kinderkraft Neste Air - Grey wood
Fő előnyei

  • Pótágy és külön babaágy egyben
  • Minden oldala légáteresztő hálóból készült
  • A magasság és a szülői ágytól való távolság zökkenőmentes beállítása
Fő előnyei

 49 430 Ft
Részletek
Univerzális kialakítású pótágy
  • A NESTE AIR oldalágy azoknak a szülőknek készült, akik saját helyet szeretnének aludni, ugyanakkor szeretnének közel lenni gyermekeikhez. A NESTE AIR egy pillanatnyi felüdülést ad kisbabád éjszakai etetése közben, ráadásul a forró napokon is tökéletes lesz - 3 oldalán légáteresztő háló van! Ez egy szokatlan kiságy, 5 fokozatban állítható magassággal, amely önálló kiságyként is funkcionál. Ezenkívül nagyon könnyű és könnyen összecsukható, így könnyedén magaddal viheted utazásra. Pótágyként hosszú, tömör pántokra rögzítheti őket, amelyeket csak a matrac alá kell húzni. Ezenkívül az állítható lábaknak köszönhetően a pótágy szorosan illeszkedik az ágyához. Győződjön meg róla, hogy a NESTE AIR miért tökéletes az Ön számára!

Főbb jellemzők

Minden hálós oldala

Minden hálós oldala

A NESTE AIR oldalágynak minden oldala hálós oldala van. Ennek köszönhetően a baba számára megfelelő légáramlást biztosít a forró nappalokon és éjszakákon is, a szülő pedig mindig szemmel tarthatja a babát.

2 az 1-ben kiságy

2 az 1-ben kiságy

A NESTE AIR 2 az 1-ben kiságy, amely pótágyként (oldalsüllyesztés után), külön babaágyként funkcionál, utazóágyként is használható.

Állítható lábak és ágymagasság

Állítható lábak és ágymagasság

A NESTE AIR lábak állíthatóak – hosszukat könnyedén az ágyrácshoz igazíthatod. A kiságy magassága akár 5 fokozatban is állítható - a NESTE AIR-t még jobban az ágyához igazíthatja.

Matrac dőlésszög beállítása

Matrac dőlésszög beállítása

A matrac dőlésszöge 2 szinten állítható. Ha a kicsinek náthás van, és szeretné megkönnyíteni az éjszakai légzést, nem kell mást tennie, mint igazítania a matrac tetejét.

Szilárd felépítés

Szilárd felépítés

A NESTE AIR oldalágy váza tartós acélból készült. Ennek köszönhetően stabil és a baba csecsemőkora alatt végig szolgálja Önt.

Tartozékok mellékelve

Tartozékok mellékelve

A kiságyhoz tartozik egy kényelmes, kemény matrac (a kemény matracot a gyógytornászok ajánlják - főleg csecsemőknek) és egy pamut ágyneműt és egy hordtáskát.

Adatok
Cikkszám
KW180393
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek