Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Matty 2 játszószőnyeg
Kinderkraft Matty 2 játszószőnyeg
11 063 Ft

Kinderkraft Matty 2 játszószőnyeg

Kinderkraft Matty 2 játszószőnyeg

Fő előnyei

  • Születés óta
  • Biztonságos anyagok
  • Pihenésre, tanulásra és szórakozásra
  • Két inspiráló design
  • Nagy terület: 197 x 147 cm
11 063 Ft
Részletek
  • Ismerje meg a MATTY 2-t - egy kétoldalas habszivacs szőnyeg, amely segít pihenni, tanulni és játszani. Egyrészt szemet gyönyörködtető nyomattal rendelkezik, amely játékra ösztönöz. Tökéletesen illeszkedik a gyerekszoba dekorációjába. Másrészt van egy visszafogott, geometrikus kialakítás, amelyet könnyedén illeszthet az egész családnak szánt helyre: például nappaliba vagy étkezőbe.
  • A MATTY 2 kétoldalas habszivacs matrac remek hely a boruláshoz, a kúszás megtanulásához és az első lépések megtételéhez. Ezenkívül nagyon vastag, és kiváló szigetelést biztosít a padlótól - mind a hideg csempéktől, mind a fűtől.

Főbb jellemzők

Az élet első napjától

Az élet első napjától

A MATTY 2 egy habszivacs oktatószőnyeg, születéstől fogva gyermekek számára készült. Együtt létrehoztok egy közös teret a pihenésre, megtanultok kúszni és játszani: nincs korhatár semmilyen irányban!

Két egyedi dizájn

Két egyedi dizájn

A MATTY 2 egy kétoldalas szőnyeg: ennek köszönhetően könnyedén illesztheti otthona belső kialakításához. Az egyik oldalon egy gyereknyomat található, amely tökéletes a kisgyermekszobába, a másikon pedig egy visszafogott geometrikus minta, amely tökéletes étkezőbe vagy nappaliba.

Biztonságos

Biztonságos

A MATTY 2 habszivacs szőnyeg gyermekek számára biztonságos anyagokból készült. Teszteltek és megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek - a gyermek akár pelenkában is használhatja a szőnyeget.

Utazáshoz tökéletes

Utazáshoz tökéletes

A MATTY 2 összecsukása mindössze 5 másodpercet vesz igénybe. Nem kell kényelmetlen, nagy tekercsbe tekernie – elég egy pillanat, hogy összehajtsa a szőnyeget és előkészítse az utazáshoz, a mellékelt táskába helyezve.

Otthonra és külföldre

Otthonra és külföldre

A MATTY 2 kiváló szigetelést biztosít a talajtól - akár panelekről, csempékről, akár kültéri talajról. A szőnyeg lehet piknik takaró, mászószőnyeg vagy játszótér. Használd a nappaliban, a teraszon vagy a kertben!

Könnyen tisztítható

Könnyen tisztítható

Kifolyt a lé a pikniken? Vagy talán kint játék közben sár és homok jelent meg a szőnyegen? Ne aggódjon – a MATTY 2-t elég nedves ruhával letörölni, hogy újra használatra kész legyen.

Adatok
Cikkszám
KW194794
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek