Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Spinstep tricikli - Platinum grey
Kinderkraft Spinstep tricikli - Platinum grey
46 230 Ft

Kinderkraft Spinstep tricikli - Platinum grey

Kinderkraft Spinstep tricikli - Platinum grey

 

Főbb előnyök

  • 360 fokban forgatható ülés
  • Moduláris felépítés - együtt nő a gyermekkel
  • Vízálló kapucni UPF50+ szűrővel
  • Állítható távolság az üléstől a pedálokig

Szállítási idő: körülbelül 5-8 munkanap

46 230 Ft
Részletek

A SPINSTEP egy 5 az 1-ben tricikli. A moduláris felépítésnek köszönhetően a tricikli könnyen illeszthető a növekvő gyermek képességeihez. Ezzel a mindennapi sétáit egyedi, izgalmas kalanddá varázsolhatja, sok-sok mókával. A SPINSTEP kiváló alternatívája a babakocsinak, hogy a szülők aktívan tölthessenek időt a friss levegőn kilenc hónapos gyermekükkel.

 

 

Főbb jellemzői

5 az 1-ben tricikli

5 az 1-ben tricikli

A SPINSTEP tricikli moduláris felépítésű. Emiatt a szülők könnyen szétszedhetik az egyes elemeket szerszám nélkül, hogy a háromkerekűt a növekvő gyermek képességeihez igazítsák. A SPINSTEP elkíséri gyermekét az első születésnapján, valamint az első önálló utazásán!

A buggy alternatívája

A buggy alternatívája

A SPINSTEP kiváló alternatívája a buggynak. Puha, 360 fokban elforgatható ülése előre és hátra is rögzíthető. A szülők akkor is aktívan tölthetnek időt gyermekükkel, ha nem akarják szem elől téveszteni őket.

Vízálló kapucni

Vízálló kapucni

A SPINSTEP triciklit nagyméretű, csuklós, vízálló motorháztető jellemzi. Az anyag UPF50+ szűrővel rendelkezik. Ily módon a lombkorona megvédi az utódot az esőtől és az erős napsütéstől egyaránt.

Állítható üléstávolság

Állítható üléstávolság

Annak érdekében, hogy a SPINSTEP még tovább szolgálhassa gyermekét, állítható üléssel van felszerelve. Ha a kicsi még nem éri el a pedálokat, egyszerűen tolja a nyerget a kormány felé. Ha pedig egy kicsit nagyobb, akkor egy szabályozó segítségével növelheti az ülés távolságát.

Mentse a meghajtót

Mentse a meghajtót

A puha ülés állítható 3 pontos hevederrel, párnákkal van felszerelve. A tricikli egy könnyen használható, központilag nyitható védőrúddal is rendelkezik. A szülők is könnyen hozzáférhetnek a hátsó abroncsokon elhelyezett két fékhez.

automata szabadonfutó

automata szabadonfutó

A SPINSTEP triciklit úgy fejlesztették ki, hogy sok szórakozást és biztonságot nyújtson – ezért fel van szerelve szabadonfutó funkcióval. Ez azt jelenti, hogy az első kerék és a pedálok közötti kapcsolat megszakadhat, így a kicsi intenzíven tud pedálozni, de a vezetési sebességet a szülők határozzák meg.Súly: 10 kg

Adatok
Cikkszám
KW203472
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek