Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Mink Pro babahordozó - Grey
Kinderkraft Mink Pro babahordozó - Grey
32 490 Ft

Kinderkraft Mink Pro babahordozó - Grey

Novembertől elérhető!

Főbb előnyök:

- 40-75 cm magas gyermekek számára
- Megfelel az R129 i-Size szabványnak
- RWF - hátrafelé néző
- H-GUARD SYSTEM és SPS
- Belső betét a legfiatalabbaknak 60 cm magasságig

32 490 Ft
Részletek

Biztonságos utazás születéstől kezdve


Íme a MINK PRO - az Ön első autósülése születéstől 13 kg-ig. Biztonságos hátrafelé néző (RWF) szállítást tesz lehetővé, ami akár ötször biztonságosabb a kisgyermekek számára. A MINK PRO memóriahabbal ellátott belső betéttel rendelkezik - ez beburkolja a kisgyermeket, és a közelség érzését nyújtja. Emellett csökkenti a távolságot a kagyló és a gyermek teste között, ami növeli a biztonságot utazás közben.
Ezen kívül a MINK PRO két dedikált rendszerrel rendelkezik: H-GUARD SYSTEM, amely egy megerősített 3 rétegű fejtámla, és SIDE PROTECT SYSTEM, amely egy széles, megerősített oldalvédelem. Az ülés kényelmes hordozófogantyúval rendelkezik, és a babakocsi vázával TRAVEL SYSTEM-et is alkothat - az univerzális adapterekkel ellátott szettekbe illeszkedik.

 

A legmagasabb biztonsági szabvány

A legmagasabb biztonsági szabvány

A MINK PRO autósülés megfelel a legújabb autósülés szabványnak: R129 i-Size. A törésteszteken is nagyon szigorú feltételek mellett tesztelték. Beállítható RWF, vagy csak menetiránynak háttal, ami akár ötször biztonságosabb frontális ütközések esetén.

Közel és biztonságos

A MINK PRO egy autósülés 75 cm-es gyermekek számára készült, amely tartalmaz egy újszülött betétet 60 cm-es gyermekek számára. A betét beburkolja a kisgyermeket, és közelségérzetet biztosít; ugyanakkor csökkenti a távolságot a kagyló és a gyermek teste között, ami javítja a biztonságot az utazás során.

Könnyű telepítés

Könnyű telepítés

A MINK PRO autósülést kétféleképpen szerelheti fel egyszerűen: a hárompontos autós biztonsági övvel vagy a külön megvásárolható MINK FX ISOFIX alapra.

 

 

Adatok
Cikkszám
KW244268
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek