Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERKRAFT Tummie multifunkciós etetőszék - Beige
KINDERKRAFT Tummie multifunkciós etetőszék - Beige
41 990 Ft

KINDERKRAFT Tummie multifunkciós etetőszék - Beige

KINDERKRAFT Tummie multifunkciós etetőszék - Beige

Fő előnyei

  • Etetőszék és betét
  • Játékbár 3 játékkal
  • Levehető tálca teteje
  • Magasságállítás az asztalhoz
41 990 Ft
Részletek

Ismerje meg a TUMMIE-t - egy 2 az 1-ben összecsukható etetőszék, amely születéstől fogva alkalmas gyermekek számára. Ez a nyugágy funkciónak köszönhetően lehetséges - mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően beállítja a háttámlát és a lábtámlát, és be kell szerelni egy belső betétet fejtámlával, hogy az újszülött a TUMMA-ban maradhasson. Ez az etetőszék tökéletes minden szülő számára, aki 4 hónapos korától szeretné bővíteni étrendjét. A megfelelő illeszkedésnek és az állítható öveknek köszönhetően az evés megtanulása még könnyebb lesz.

 

A TUMMIE etetőszék 7 fokozatú magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a szék szinte bármilyen asztalhoz való igazítását. Állítható tálcával is rendelkezik (3 pozíció), levehető tetejével, amely könnyen mosható folyó víz alatt – az anyag élelmiszerrel való érintkezése engedélyezett. Ezenkívül az egész szék olyan anyagokból készült, amelyek nedves ruhával könnyen tisztíthatók. A TUMMIE szinte lapra is összecsukható, ami nagyban megkönnyíti a tárolást, különösen kis lakásokban. Univerzális, időtlen stílusa van - gyorsan igazi dekorációvá válik lakásában.

2 az 1-ben etetőszék

2 az 1-ben etetőszék

A TUMMIE születéstől fogva alkalmas gyermekek számára - a nyugágy funkciónak köszönhetően a baba születésétől a közeledben lehet, 4 hónapos kortól pedig az étrend bővítését is megkezdheti. Csak állítsa be a háttámlát és a lábtámaszt, és cserélje ki a játékrudat egy tálcára, hogy a TUMMIE-t nyugágyról etetőszékre változtassa, és fordítva.

Beállítások széles választéka

A TUMMIE gyermekszék állítható háttámlával (4 szint) és lábtartóval (3 szint) rendelkezik. Kivehető, puha fejtámlával ellátott betéttel is rendelkezik, amely a nyugágyban fekve is segíti a gyermekek helyes testtartását.

Levehető tetejű tálca

A TUMMIE állítható tálcával rendelkezik, levehető tetejével. Könnyen tisztítható folyó víz alatt, maga a tálca pedig könnyen elhelyezhető az üléstől 3 távolság egyikében. A tálca teteje biztonságos anyagokból készült, alkalmas élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésre. Ha nem használja a tálcát, a hátsó lábakon lévő tartóra rögzítheti, hogy mindig kéznél legyen.

Adatok
Cikkszám
KW267767
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek