Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Grande Plus babakocsi - Grey
Kinderkraft Grande Plus babakocsi - Grey
53 146 Ft

Kinderkraft Grande Plus babakocsi - Grey

Kinderkraft Grande Plus babakocsi - Grey

Fő előnyei

  • Születéstől 22 kg-ig
  • Könnyen összecsukható egy kézzel – CLICK & FOLD
  • Karbantartást nem igénylő, párnázott kerekek
  • Tágas ülés, sokféle beállítási lehetőséggel
  • Kibővített fülke ablakkal és zsebbel

Külső raktáron. Várható szállítási idő: 2 hét

 

53 146 Ft
Részletek

Bemutatjuk a GRANDE PLUS-t – egy babakocsit, amelyet minden szülő imádni fog. Születéstől 22 kg-ig babakocsi, melynek köszönhetően a séta teljes időtartama alatt kiszolgálja. A gyerekek és a szülők számára átgondolt megoldások révén a GRANDE PLUS tökéletes babakocsi a városi sétákhoz. Minden keréken van ütéscsillapító, aminek köszönhetően az egyenetlen járda vagy akár a macskakő sem okoz gondot ennél a babakocsinál. A kerekek áthatolhatatlan habból készültek, és nem kell felfújni. A GRANDE PLUS egy kézzel is összecsukható a fogantyúban található CLICK & FOLD rendszernek köszönhetően. A háttámla zökkenőmentes, többfokozatú állítása ülő helyzetből fekvő helyzetbe lehetővé teszi, hogy gyorsan ideális teret alakítson ki a szabad levegőn való szunyókáláshoz kicsi és nagy gyermekek számára.

Főbb jellemzők

A séta teljes időtartamára

A séta teljes időtartamára

A laposan lehajtható háttámla és a strapabíró váz a GRANDE PLUS-t alkalmassá teszi a gyermekek számára születéstől 22 kg-ig - ami körülbelül 4 év.

Egykezes összecsukható

Egykezes összecsukható

A fogantyúban található CLICK & FOLD funkciónak köszönhetően a babakocsit egy kézzel is összecsukhatja. Összecsukva a babakocsi kompakt méretű.

Párnázott, defektbiztos kerekek

Párnázott, defektbiztos kerekek

A kerekeket nem kell felfújni, áthatolhatatlan habból készültek. Tökéletesek városi felületekre, és az első kerekek rögzítésének lehetősége megkönnyíti a babakocsi mozgatását egyenetlen terepen. A babakocsi központi STOP & RIDE fékkel rendelkezik.

Nagy ülés

Nagy ülés

A babakocsi ülőfelülete széles és mély - ennek köszönhetően a nagyobb gyerekek is jól érzik magukat benne. Állítható 5 pontos heveder párnákkal és lépésbetéttel rendelkezik.

Széles beállítási tartomány

Széles beállítási tartomány

A háttámla zökkenőmentes, többfokozatú állítása ülő helyzetből fekvő helyzetbe megkönnyíti a babakocsi kihajtását, így kényelmes teret teremt a friss levegőn való szunyókáláshoz. A lábtartó 4 fokozatban állítható.

Bővíthető fülke

Bővíthető fülke

A fülke nagy, tovább bővíthető. A fülke hátulján van egy ablak a gyermekkel való érintkezéshez – mindig szemmel tarthatja a babát. A fülke hátulján van egy zseb a szülő apróságainak.

Adatok
Cikkszám
KW388816
Tömeg
7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek