Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Nea babakocsi mózeskosár - Grey
Kinderkraft Nea babakocsi mózeskosár - Grey
55 290 Ft

Kinderkraft Nea babakocsi mózeskosár - Grey

Kinderkraft Nea babakocsi mózeskosár - Grey

Fő előnyei

  • Képes hordozni a babáját
  • Panorámás szellőzés
  • Tágas, könnyű és mobil
  • Laposra hajtva
  • Vízálló ernyő UPF50+ szűrővel

RENDELÉSRE

55 290 Ft
Részletek

Íme a NEA mózeskosár - ha el van ragadtatva a könnyű és formás NEA babakocsitól, és csak babakocsija van, semmi sincs veszve. Most a vázhoz hozzáillő gondolát vásárolhat, amit szállításhoz összecsukhat, vagy gyermekét szállíthatja benne. Amikor a baba elalszik és a babakocsival fel kell menni a 4. emeletre lift nélkül, már csak le kell akasztani a gondolát és bevinni benne az alvó babát. A mózeskosár dupla szellőzéssel és prémium előtetővel rendelkezik - nagyméretű, vízálló anyagból, UPF50+ szűrővel, amely nem engedi át a gyermekre káros UV-sugarakat.

Főbb jellemzők

Könnyű és mobil

Könnyű és mobil

A NEA mózeskosár könnyű és nagy, ráadásul fogantyúval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a gyermek szállítását is (a mózeskosár megfelel az EN 1466 szabványnak). Nincs lift a háztömbben? Vagy csak nem akarja bevinni az egész babakocsit a lakásba, és a kicsi elaludt, már csak le kell akasztani a hordozót a keretről és nekivágni az útnak.

Dupla szellőzés és prémium előtető

Dupla szellőzés és prémium előtető

A mózeskosár dupla szellőzővel van felszerelve. Az egyik háló a fülkében, a másik a gondola falában található. Ennek köszönhetően még meleg időben is megfelelő légáramlást kap a baba. A kapucni viszont vízálló anyagból készült, UPF50+ szűrővel, amely nem engedi át az UV sugarakat a gyermekre, megvédi a babát a naptól és az esőtől.

Nagy és kényelmes

Nagy és kényelmes

A NEA mózeskosár rengeteg alvóhelyet biztosít. Ezenkívül puha matraccal van felszerelve, bambusz viszkóz hozzáadásával, amely antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül kényelmessé teszi a járás közbeni szunyókálást.

Összecsukható lapos

Összecsukható lapos

A gondolát laposra hajthatod. Ennek köszönhetően elfér az autó csomagtartójában, és a gardróbban is, ha a baba kinő belőle.

Kompatibilis a NEA-val

Kompatibilis a NEA-val

A mózeskosár illik a NEA babakocsihoz. Az egyszerű rákattintható és kioldó rendszer lehetővé teszi, hogy az ülést pillanatok alatt hordozókosárba cserélje. A NEA az egyik könnyebb babakocsi a piacon ebben a kategóriában - könnyű manőverezni az emberek között és a sikátorokban, babakocsiként és mélykocsiként egyaránt.

Adatok
Cikkszám
KW398040
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek