Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft NUBI 2 kompakt sport babakocsi - Mistyc green
Kinderkraft NUBI 2 kompakt sport babakocsi - Mistyc green
77 490 Ft

Kinderkraft NUBI 2 kompakt sport babakocsi - Mistyc green

Kinderkraft NUBI 2 kompakt sport babakocsi - Mistyc green


Új kiadás!

  • Összehajtja magát – elég egy mozdulat
  • Könnyű és kompakt – mindig használatra kész
  • Ergonomikus, merevített övek - kényelmesek és biztonságosak
  • 24 kg-ig - a babakocsi a növekvő gyermekhez való igazítása
  • Vízálló ernyő UPF50+ szűrővel, nyitható szellőzőpanellel, lábtartóba rejtett szúnyoghálóval

 CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!

77 490 Ft
Részletek
  • Bemutatjuk a NUBI 2-t – egy vékony, elegáns babakocsit, amely jobbá teszi nyaralását. Ez a babakocsi nem köt kompromisszumot: a NUBI 2 automatikusan összehajtja magát (egy mozdulat elég!), ráadásul rendkívül könnyű, mozgékony és egy kézzel is tolható. A NUBI 2 babakocsi sima és hangtalan háttámlával, állítható lábtartóval, tágas üléssel és nagyméretű, vízálló, UPF50+ szűrővel és a szövet alá rejtett szellőzőpanellel ellátott tetővel rendelkezik. A kopásálló PU-ból készült kerekek felelősek a sima futásért. Az elsők 360 fokban elfordulnak, így a babakocsi rendkívül manőverezhető.
  • A babakocsi 5 pontos hevederrel rendelkezik, amely az újszülötthez állítható. Merevítettek, aminek köszönhetően a baba rögzítése csak egy pillanatig tart. Alapfelszereltségként a babakocsi az ülés alatt egy tágas kosárral és számos további kényelemmel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kényelmes nyaralást egy gyermekkel.

A legfontosabb előnyök

Európában tervezték

Európában tervezték

Főbb jellemzők

Automatikus összecsukható

Automatikus összecsukható

A NUBI 2 babakocsi magától összecsukható – egy mozdulat elegendő ahhoz, hogy a babakocsi kompakt méretre összecsukható legyen. A NUBI 2 dizájnja nagyon vékony és átgondolt, így szabadon felfedezheti a turistákkal teli szűk sikátorokat is. Lépcsőzni kell? Vagy esetleg repülőre menni? Egy mozdulat, és a babakocsi összecsukódik.

Könnyű és kompakt

Könnyű és kompakt

A NUBI 2 egy rendkívül könnyű babakocsi, súlya kevesebb, mint 8 kilogramm. Kompakt méretre összehajtható, így egy nyaralásra nem okoz gondot magával vinni.

Biztonságos babakocsi

Biztonságos babakocsi

A NUBI 2 babakocsi állítható, 5 pontos biztonsági övekkel rendelkezik, amelyek merevítettek, ugyanakkor nagyon kényelmesek a gyermek számára. Ez megkönnyíti a babakocsi babakocsiba való rögzítését. A biztonságért a védősorompó is felel, melyet könnyedén lecsatolhatsz, hogy kivehesd a babát a babakocsiból.

Kényelem minden helyzetben

Kényelem minden helyzetben

A NUBI 2 babakocsi tágas ülőfelülettel rendelkezik, ideális akár 22 kg súlyú gyermekek számára, a háttámla finoman és csendesen állítható ülő helyzetből fekvő helyzetbe. A lábtámasz 2 fokozatú állítása lehetővé teszi, hogy a babakocsit minden gyermek igényeihez igazítsa. A babakocsi négyévesek számára is megfelelő!

Bármilyen időjáráshoz

Bármilyen időjáráshoz

A NUBI 2 egy minden körülményhez igazodó babakocsi. Nagy, vízálló UPF50+ tetővel van felszerelve szellőzőpanellel - tökéletes szél, eső vagy meleg esetén. A NUBI 2-vel még a rovarok sem zavarják a nyaralást: a lábtartóban rejtett szúnyogháló található, amely a babakocsira van rögzítve, és nem tud elveszni.

Stílus és elegáns

Stílus és elegáns

A NUBI 2 babakocsit nagy gonddal és minden részletre odafigyeléssel tervezték. A babakocsi akár 4 színváltozatban is megvásárolható.

Adatok
Cikkszám
KW415104
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek