Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Lumi elektromos pihenőszék
Kinderkraft Lumi elektromos pihenőszék
44 030 Ft

Kinderkraft Lumi elektromos pihenőszék

Kinderkraft Lumi elektromos pihenőszék

Fő előnyei

  • Bluetooth technológia, USB bemenet
  • 5 fokozatú ringatási sebesség beállítás
  • Ringatás egyik oldalról a másikra – akárcsak a szülők ringatása44 030 Ft
Részletek
  • Ismerje meg a LUMI-t – egy kidobó-rockert, amely gyorsan elaltatja babáját. A klasszikus előre-hátra hintázás helyett egyik oldalról a másikra lengeti a babát, ami megfelel a szülők karjaiban való ringatóztatásnak - ez a mozdulat ismerős és kellemes a baba számára, aminek köszönhetően a baba gyorsabban megnyugszik és ellazul. A LUMI elektromos kidobó-rocker beépített panelje 12 dallamot tartalmaz, amely lehetővé teszi a ringatási sebesség 5 lépésben történő megváltoztatását is. Beépített időzítővel is rendelkezik, amelyet 8, 15 vagy 30 percre állíthat be. A LUMI ezen kívül akár 12 beépített dallamot is tartalmaz, de USB csatlakozóval és Bluetooth funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően lejátszhatod gyerkőcöd kedvenc dalait. Ezen kívül ehhez a billenőhöz távirányító is tartozik – nem kell elszakadnia a tevékenységeitől, hogy kikapcsolja a ringatást. A ráerősített játékrúd és puha párna kellemesebbé teszi a ringatóban eltöltött időt a gyermek számára.

Főbb jellemzők

Oldalra lendítés

Oldalra lendítés

A LUMI finoman ringatja a babát egyik oldalról a másikra. A lengő mozdulat megfelel a szülő kezén való lendítésének, aminek köszönhetően a baba nyugodt és biztonságban érzi magát. A kidobógép beépített időzítővel (8, 15 és 30 perc) és 5 fokozatú lengési sebesség beállítással rendelkezik.

Bluetooth és USB

Bluetooth és USB

A LUMI lehetővé teszi, hogy telefonját Bluetooth-on vagy USB-n keresztül csatlakoztatva lejátszhassa gyermeke kedvenc dalait (mp3, wav, mva formátumban).

Kidobó és rocker egyben

Kidobó és rocker egyben

A LUMI egy 2 az 1-ben termék, kidobóként és billenőként is funkcionál. A rocker kidobóvá alakításához elegendő egy mozdulattal blokkolni a lábakat.

Kezelőpanel

Kezelőpanel

A kényelmesen használható panel lehetővé teszi a rezgések és dallamok intenzitásának szabályozását (a kidobó 12 beépített dallamot tartalmaz).

Távirányító

Távirányító

A LUMI rockerhez egy távirányító tartozik a rezgések és dallamok vezérléséhez. Ennek köszönhetően nem kell minden alkalommal a kidobóhoz mennie, amikor csökkentenie kell a rezgést vagy váltania kell a dalt.

Állítható játék fejpánt

Állítható játék fejpánt

Az állítható LUMI fejpánt mindkét oldalról rögzíthető. 2 felcsatolható plüssjátékkal rendelkezik, amelyek örömet okoznak a kicsinek. A billenő nem hordozható a fejpántnál fogva.

Adatok
Cikkszám
KW440076
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek