Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Aston tricikli - Happy Shapes
Kinderkraft Aston tricikli - Happy Shapes
35 990 Ft

Kinderkraft Aston tricikli - Happy Shapes

Kinderkraft Aston tricikli - Happy Shapes

Fő előnyei

  • 9 hónaptól körülbelül 5 évig
  • Sok konfigurációs lehetőség
  • Két menetirány
  • Nagy áthatolhatatlan kerekek
  • Praktikus kiegészítők

Kinderkraft márka a Kinderwalz Online Baby Shopban

35 990 Ft
Részletek

Mosolygós gyereknevelés a Happy Shapes kollekcióval!

  • Fedezze fel a szülői lét örömét új Happy Shapes kollekciónkkal! Egy kollekció, amelyet a minket körülvevő természet szépsége ihletett, gyermeki szemmel nézve. Élénk színek, kontrasztos, egyszerű formák, amelyek nemcsak felkeltik a figyelmet, de mindenekelőtt pozitívan hatnak a gyermek kognitív fejlődésére – serkentik a koncentrációt és a tanulást. Kampányunk célja, hogy megünnepeljük a családi élet hétköznapjait. A gyermekgondozási eszközöktől az utazási termékekig és az autósülésekig minden termék bizonyítja elkötelezettségünket a kiteljesítő, előremutató szülői nevelés iránt.
  • Csatlakozzon boldog szülők közösségéhez, és ünnepelje meg a szülői lét minden szakaszát, függetlenül annak kihívásaitól!

Főbb jellemzők

Egy kerékpár – sok lehetőség

Egy kerékpár – sok lehetőség

A kerékpár mindig megfeleljen gyermeke gyorsan változó igényeinek. Az ASTON 9 hónapos kortól elkísérhet Önt közös kalandokra, és lehet kisgyermeke első pedálos kerékpárja.

Csúszásmentes fogantyúk

Csúszásmentes fogantyúk

A kormányt úgy alakították ki, hogy a kicsik könnyebben próbálhassák meg a vezetést. A csúszásmentes fogantyúk biztos fogást biztosítanak, a csengő pedig minden bizonnyal kellemesebbé teszi a tanulást a kisgyermek számára.

Vezetési pedálok

Vezetési pedálok

Az ASTON pedálokkal van felszerelve, amelyeket gyermeke képességeihez is igazíthat. A kisebb gyerekek a kerékpár meghajtása nélkül élvezhetik a pedálozást, a nagyobbak pedig egyszerre tehetik meg első kísérleteiket a pedálozásra és a kerékpár kormányzására.

Összecsukható lábtartók

Összecsukható lábtartók

Ha gyermeke még nem éri el a pedálokat, nem kell mást tennie, mint kihajtania az ülés mellett található lábtartókat. Ezeket bármikor össze- és széthajthatod: akár séta közben is, amikor a kicsi elfárad a pedálozásban.

Állítható szülői fogantyú

Állítható szülői fogantyú

Az állítható szülői fogantyúnak köszönhetően könnyebben tolhatod a kerékpárt. Nincs szükség szerszámra a beállításhoz.

Állítható kapucni

Állítható kapucni

A kerékpár nagyméretű, összecsukható motorháztetővel van felszerelve. Könnyedén állíthatja, vagy - ha szükséges - szétszedheti. Megvédi a kisgyermeket a szitálástól vagy a széltől, és árnyékot is biztosít a gyermeknek a napon tett séták során.

Adatok
Cikkszám
KW444409
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek