Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Sky blue
Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Sky blue
15 290 Ft

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Sky blue

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Sky blue

2023 kiadás

Tanulás szórakozás közben!

A kerékpár ülése 27-42 cm tartományban állítható, így a gyermek magasságához igazítható. A kormány és a nyereg puha habszivaccsal borított, amely biztosítja a gyermek kényelmét biciklizés közben.

 

15 290 Ft
Részletek

KINDERKRAFT 2WAY NEXT egyensúlykerékpár egyedülálló megoldás kis kerékpárosok számára. Ennek a modellnek köszönhetően a gyerekek egyszerűen és szórakoztató módon tanulhatnak meg kerékpározni. Ez egy olyan termék, amely megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak, így a gyermek biztonságban van játék közben.

A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár konstrukcióját gondosan tervezték, a gyermek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva. A kerékpár ülése 27-42 cm tartományban állítható, így a gyermek magasságához igazítható. A kormány és a nyereg puha habszivaccsal borított, amely biztosítja a gyermek kényelmét biciklizés közben.

KINDERKRAFT A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár könnyű alumíniumból készült, amely lehetővé teszi a kerékpár könnyű hordozását és mozgatását. Ezenkívül a termék 12 hüvelyk átmérőjű kerekekkel rendelkezik, amelyek stabilitást és biztonságot biztosítanak vezetés közben. Ezek a kerekek golyóscsapágyakkal is fel vannak szerelve, ami lehetővé teszi a sima, nehézségek nélküli futást.

A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár ideális megoldás a szülők számára is. A termék könnyen használható, és kevés időt igényel az összeszerelés.

Összefoglalva, a Kinderkraft 2WAY NEXT egyensúlykerékpár egy egyedülálló termék, amely egyesíti a biztonságot és a kényelmet a gyermekek számára. Tökéletes megoldás kis kerékpárosoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell egyszerűen és szórakoztató módon kerékpározni. A termék kialakítása megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, ami nyugalmat és bizalmat ad a szülőknek, hogy gyermekük biztonságban van játék közben. A sok innovatív megoldásnak köszönhetően a Kinderkraft 2WAY NEXT egyensúlykerékpár a gyermeket fizikai aktivitásra ösztönzi és motorikus készségeit fejleszti.

Jellemzők:

  • Fejleszti az egyensúlyozás képességét
  • Mozgásfejlesztést biztosít
  • Ergonomikus és könnyű acélszerkezet
  • Gyerekeknek 80 cm-től
  • Biztonságos kormánytávolság
  • Nagy kerekek - lengéscsillapító
  • Állítható ülés és kormánymagasság
  • Modern design
  • Kiváló minőségű felület kiálló elemek nélkül

 

Tanulás játszva

Fejlődés - a gyermek természetesen megtartja egyensúlyát és önállóan fejleszti a motoros készségeket. Megfelelően fejleszti a kétoldali mozgáskoordinációt, segít javítani a térérzékelést, vagy a távolság- és sebességfelmérési képességet.

 

Képesség – a kiegyensúlyozott kerékpározás a legjobb edzés a hagyományos kerékpárok előtt – természetes változás, oldalsó kerekek felszerelése nélkül.

 

Szórakozás – a terepkerékpározás intuitív és sok örömet okoz.

 

 

Praktikus megoldások

Állítás - a lehető legalacsonyabb ülésszint (31 cm), a kerékpár a legkisebb gyermekek számára is alkalmas.

 

Ülés – kényelmet biztosít vezetés közben – a puha töltés megakadályozza a súrlódást.

 

Kormánykerék - a biztos fogást csúszásmentes anyagból készült fogantyúk biztosítják. A kormánykerék speciális védelemmel rendelkezik, amely korlátozza a fordulási szöget és megakadályozza, hogy a gyermek felboruljon.

 

Csapágyas kerekek - nagyméretű, 12 hüvelykes EVA hab, amely felülettől függetlenül elnyeli az ütéseket, nagy kopásállósággal rendelkezik.

 

 

Első a biztonság

Ergonomikus és könnyű kialakítás - teljes stabilitást biztosít, a kiváló minőségű felület pedig teljes biztonságot garantál.

 

Tartós - az acélváz akár 35 kg terhelést is elbír.

 

Befejezés - minden csavar műanyag kupakkal van borítva.

 

Tesztek – a termékbiztonságot és a minőséget egy független TUV tanúsító szervezet igazolta. A termék az EN 71-1 európai biztonsági szabvány szerint tesztelt és jóváhagyott.

 

 

Adatok
Cikkszám
KW452867
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek