Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Aston tricikli - Malachite grey
Kinderkraft Aston tricikli - Malachite grey
35 990 Ft

Kinderkraft Aston tricikli - Malachite grey

Kinderkraft Aston tricikli - Malachite grey

Fő előnyei

  • 9 hónaptól körülbelül 5 évig
  • Sok konfigurációs lehetőség
  • Két menetirány
  • Nagy áthatolhatatlan kerekek
  • Praktikus kiegészítők

Kinderkraft márka a Kinderwalz Online Baby Shopban

35 990 Ft
Részletek

Bemutatjuk az ASTON-t - egy kormányos triciklit a szülőknek is. A séta minden szakaszában szabályozni tudja majd kisgyermeke irányát és sebességét, a szabadonfutó funkciónak köszönhetően pedig gyermeke biciklizés nélkül is gyakorolhatja a pedálozást. Az ASTON 9 hónapos kortól gyermekek számára készült - forgatható ülése van, amely motorháztetővel, korláttal és övekkel kombinálva tökéletes társsá teszi ezt a kerékpárt minden sétához. Ha pedig a gyermek felnő, könnyedén elfordíthatja az ülést és leszerelheti az egyes elemeket, hogy a gyermek gyakorolhassa az önálló vezetést. Állítsa be a fogantyú magasságát és az ülés helyzetét, hajtsa ki a kényelmes lábtartót vagy oldja fel a pedálok meghajtását, és figyelje a kisgyermek fejlődését, felejthetetlen pillanatokat teremtve.

Főbb jellemzők

Egy kerékpár – sok lehetőség

Egy kerékpár – sok lehetőség

A kerékpár mindig megfeleljen gyermeke gyorsan változó igényeinek. Az ASTON 9 hónapos kortól elkísérhet Önt közös kalandokra, és lehet kisgyermeke első pedálos kerékpárja.

Csúszásmentes fogantyúk

Csúszásmentes fogantyúk

A kormányt úgy alakították ki, hogy a kicsik könnyebben próbálhassák meg a vezetést. A csúszásmentes fogantyúk biztos fogást biztosítanak, a csengő pedig minden bizonnyal kellemesebbé teszi a tanulást a kisgyermek számára.

Vezetési pedálok

Vezetési pedálok

Az ASTON pedálokkal van felszerelve, amelyeket gyermeke képességeihez is igazíthat. A kisebb gyerekek a kerékpár meghajtása nélkül élvezhetik a pedálozást, a nagyobbak pedig egyszerre tehetik meg első kísérleteiket a pedálozásra és a kerékpár kormányzására.

Összecsukható lábtartók

Összecsukható lábtartók

Ha gyermeke még nem éri el a pedálokat, nem kell mást tennie, mint kihajtania az ülés mellett található lábtartókat. Ezeket bármikor össze- és széthajthatod: akár séta közben is, amikor a kicsi elfárad a pedálozásban.

Állítható szülői fogantyú

Állítható szülői fogantyú

Az állítható szülői fogantyúnak köszönhetően könnyebben tolhatod a kerékpárt. Nincs szükség szerszámra a beállításhoz.

Állítható kapucni

Állítható kapucni

A kerékpár nagyméretű, összecsukható motorháztetővel van felszerelve. Könnyedén állíthatja, vagy - ha szükséges - szétszedheti. Megvédi a kisgyermeket a szitálástól vagy a széltől, és árnyékot is biztosít a gyermeknek a napon tett séták során.

Adatok
Cikkszám
KW522527
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek