Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Neste Grow babaöböl - grey
Kinderkraft Neste Grow babaöböl - grey
43 490 Ft

Kinderkraft Neste Grow babaöböl - grey

Kinderkraft Neste Grow babaöböl - grey

Fő előnyei

  • Pótágy, kiságy és kiságy nagyobb gyereknek
  • Nagyított alsó
  • A matrac dőlésszögének 2 fokozatú beállítása
  • A matrac 5 fokozatú magasságállítása
  • Megnövelt matrac tartozik hozzá

 

 43 490 Ft
Részletek
  • Szeretnéd, ha gyermeked a közeledben lenne? Biztosítson számára biztonságos és pihentető alvást a NESTE GROW-nak köszönhetően. Praktikus kiságy, amely akár 3 funkciót is ellát: egy pótágy, egy babaágy és egy kiságy kisgyermek számára. A NESTE GROW-nak köszönhetően a kicsi mindig nálad lesz – nappal szunyókáláskor vagy nyugtalan éjszakákon. Ez egy igazi segítő minden szülő számára! A kiságy 5 fokozatú magasságállításának köszönhetően a pótágy nagyon pontosan és körültekintően beállítható még a nem szabványos méretű ágyakhoz is. Az automatikusan állítható lábak megkönnyítik a kiságy távolsági beállítását, a hosszú pántok pedig lehetővé teszik a pótágy biztonságos felhelyezését. A NESTE GROW-nál lehetőség van a matrac dőlésszögének 2 fokozatú beállítására: felbecsülhetetlen segítség, különösen akkor, ha a gyermek záporeső vagy orrfolyásos.

Főbb jellemzők

3 az 1-ben oldalsó ágy

3 az 1-ben oldalsó ágy

A NESTE GROW egyedülálló kiságy. Az egyszerű funkcióváltásnak köszönhetően könnyedén átalakíthatod pótággyá, babaággyá vagy kisgyerekes ággyá. A NESTE GROW matrac nagyobb gyerkőc számára bővíthető.

Kiságy kisgyermeknek

Kiságy kisgyermeknek

Amikor a gyermek felnő, a NESTE GROW könnyedén kihúzható egy nagyobb gyermek ágyává. Elég a padlót minél jobban leengedni és a matracot úgy beállítani, hogy a kicsi a következő hónapokban is tudja használni a kiságyat!

Biztonságos alvás

Biztonságos alvás

Egy mozdulattal leengedi a hosszabbító oldalát, és puha anyaggal rögzíti. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a kiságy szorosan illeszkedik az ágyához – kisgyermeke nyugodtan és biztonságban tud majd aludni melletted.

5 fokozatú magasságállítás

5 fokozatú magasságállítás

A NESTE GROW egy pillanat alatt beállítható és az ágy magasságához igazítható - még akkor is, ha nem szabványos méretei vannak.

Zápor elleni védelem

Zápor elleni védelem

A NESTE GROW képes finoman beállítani a matrac dőlésszögét. Ha gyermeke zuhog, vagy náthás, és éjszaka nehéz lélegezni, segíthet neki. Emelje meg kissé a matrac egyik részét, hogy segítsen a babának átaludni az éjszakát.

Hálós oldalak

Hálós oldalak

A hálós oldal lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa babáját – nyugtalan éjszaka és délutáni alvás közben is. Ha az alsót a maximumra engedi, a baba mindkét oldalán háló lesz.

Adatok
Cikkszám
KW546484
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek