Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KIDDY Guardianfix3 biztonsági autósülés 9-36 kg - Lizard green
KIDDY Guardianfix3 biztonsági autósülés 9-36 kg - Lizard green
103 990 Ft

KIDDY Guardianfix3 biztonsági autósülés 9-36 kg - Lizard green

KIDDY Guardianfix3 biztonsági autósülés 9-36 kg - Lizard green

Az ECE R44/04 szabványnak megfelelő, 9-36 kg súlyú (I/II/III. csoport) gyermekek számára készült, törzsvédővel ellátott autósülés, amelyet a menetiránynak háttal, ISOFIX vagy az autó biztonsági öveinek segítségével kell felszerelni.

103 990 Ft
Részletek

A fejlett technológia kombinációja innovatív biztonsági rendszerekkel (Honey Comb 2, széles oldalvédelem, Kiddy Shock Absorber, K-Fix+). Az autósülés három irányban állítható: magasság, szélesség és mélység. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a Guardianfix 3 még jobb védelmet nyújtson gyermeke számára a fejlődés minden szakaszában.

Biztonságát és kényelmét a független nemzetközi kutatóközpontok és intézmények által végzett számos teszt során elért magas minősítések is megerősítik. TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti, hogy az autósülés repülőgépen is használható.


Jellemzők


● Autósülés 9-36 kg súlyú gyermekek számára (az utazási irányba néző irányba szerelve)
● Megfelel az ECE R44/04-es szabványnak.
● Rangos nemzetközi kutatóközpontok által végzett teszteken elért magas minősítések.
● Németországban tervezték
● Biztonsági rendszerek: Honey Comb 2, Kiddy Shock Absorber, K-Fix+.
● Tartós karosszéria, amely ütközéskor elnyeli az energiát
● Széles, mély oldalsó védelem a gyermek védelmére
● Három irányban növekszik: magasság, szélesség és mélység
● ISOFIX vagy az autó biztonsági övének segítségével történő beszerelés
● Törzsi védelem a belső biztonsági öv helyett
● TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti, hogy az autósülés repülőgépen is használható
● Az autósülés dőlésszöge az autó üléspadjához igazítható
● Kisgyermekek számára készült betét a kényelem és a biztonság növelése érdekében
● Az idősebb gyermekek rögzítése az autó biztonsági övével történik
● Intuitív övvezetők, amelyek megkönnyítik a kisgyermek helyes rögzítését a biztonsági övvel
● Szemmagasságjelző - megkönnyíti a fejtámla gyermeke magasságához való beállítását
● Mély, széles ülés a kényelemért a hosszabb utazások alkalmával
● Levehető huzat, amely mosógépben mosható (30 fokon)


Tökéletes védelem


● Törzsvédelem - tartós és hatékonyan elnyeli a rázkódást ütközéskor. A kis fejek és nyakak vannak a legnagyobb veszélynek kitéve baleset vagy akár hirtelen fékezés során (a gyermekek feje a test többi részéhez képest arányosan nehezebb, mint a felnőtteké). Ütközéskor a védelem elnyeli az energiát, és úgy működik, mint egy légzsák - a speciális alaknak köszönhetően a gyermek teste a védelem fölé hajlik, csökkentve a nyakra ható rántás erejét.
● Stabil kialakítás - az átfogó biztonság érdekében a Guardianfix 3 oldalvédelme és fejtámlája a fejlett, precíz Honey Comb 2 technológiával készült. Az oldalsó részek belseje méhsejtszerűen van felépítve: ütközéskor összegyűrődik, eloszlatva és elnyelve az ütközés erejét, mielőtt az elérné a gyermek érzékeny, sérülésre különösen hajlamos testrészeit.
● Biztonsági rendszerek - A Kiddy mérnökei az ISOFIX rendszerhez hozzáadták a K-Fix+ rendszert - ez elnyeli az ütközés egy részét oldalirányú ütközés esetén. Az autósülés az alsó övvezetőkben a szabadalmaztatott Kiddy Shock Absorber rendszerrel is rendelkezik. Ez elnyeli az ütközéskor a biztonsági öv megfeszülésekor keletkező energia egy részét. Tompítja az energiát, védi a kicsi érzékeny és törékeny medencéjét, nyaki gerincét és agyát.


Intuitív, biztonságos felszerelés


● Egyszerű beszerelés - az ISOFIX rendszernek köszönhetően az autósülés nagyon könnyen rögzíthető az autóban. Fel van szerelve a K-FIX+ rendszerrel, amely segít az autósülés helyes elhelyezésében.
● A beszerelés régebbi autómodellekbe is lehetséges - a gondozóülés ISOFIX rendszerrel nem rendelkező autókban is használható.
● A dőlésszög beállítása - a Guardianfix 3-ban könnyedén beállíthatja a háttámla dőlésszögét az autó üléspadjához képest, hogy növelje csemetéje kényelmét utazás közben.
● Biztonságos - az intuitív övvezetők segítségével gyorsan és egyszerűen rögzítheti csemetéjét. Ezek megkönnyítik az autó biztonsági övének befűzését, és így helyesen rögzítik gyermekét.

 

Tökéletesen a gyermekéhez igazodik


● Három irányban nő - a Guardianfix 3 magassága, szélessége és mélysége állítható (a szélesség és a magasság egyszerre állítható). Ez lehetővé teszi, hogy az autósülést tökéletesen a növekvő kedveséhez igazítsa.
● Kicsúsztatható lábtartó - az állítható lábtartó öt pozícióba állítható, hogy növelje csemetéje kényelmét, még a hosszú utakon is.
● Fejtámla állítás - a fejtámla 13 pozícióban állítható (62-83 cm), így könnyedén a csöppség magasságához igazíthatja az autósülést.
● Szemmagasság-kijelző - lehetővé teszi, hogy a fejtámla magasságát jobban gyermeke magasságához igazítsa, így oldalirányú ütközés esetén még jobban megnöveli a fej védelmét.
● Betét kisgyermekek számára - a kisgyermekek (11 kg-ig) számára készült kiegészítő betét nemcsak a kényelmet növeli utazás közben, hanem stabilizálja kis utasát, így garantálva a biztonságot utazás közben.

 

Tökéletes kivitelezés


● Kényelmes ülés - a kényelmes lovagláshoz tervezték. A Guardianfix 3 széles, mély üléssel rendelkezik, hogy még a leghosszabb utak is kényelmesek legyenek.
● Modern kárpitozás - a legmagasabb osztályú anyagokból készült. Lélegző, és még a forró napokon is biztosítja a megfelelő légáramlást.
● Gépi mosás - a kárpit 30 fokon, centrifugálás nélküli ciklusban mosható a gépben.

 

Miért válassza a Kiddy-t?
A Kiddy autósülések a német mérnökök több mint 50 éves tapasztalatán alapulnak, amelyet az autóiparral együttműködve innovatív, biztonságos megoldások tervezése terén szereztek az autósülések számára.

 

A legmagasabb minősítésekkel igazolt biztonság
Rendszeresen szerepelnek a világ legmagasabb biztonsági minősítésű rangsoraiban, többek között az ADAC, a Stiftung Warentest és az ÖAMTC által kiadott minősítésekben. Ha a Kiddy-t választja, a jövő technológiáját és a legmagasabb biztonsági szabványokat választja.

 

10 év garancia
A Kiddy autósülésekre a 10 éves garanciaprogram vonatkozik. A program előnyeit minden vásárló igénybe veheti - a vásárlás után csak ki kell töltenie az erre vonatkozó űrlapot. Garantáljuk autósüléseink biztonságát, tartósságát és funkcionalitását a használat teljes időtartama alatt.

 

Biztonságos autósülés program - baleset utáni védelem
Kiddy autósülés vásárlásakor csatlakozhat egy olyan programhoz, amely feljogosítja Önt a termék újjal való cseréjére, ha a régi autósülés ütközés vagy közúti baleset áldozatává válik.

 

Műszaki adatok


Az autósülés külső méretei:
● magasság: 62-83 cm,
● szélesség: 50-65 cm,
● mélység: 53-58 cm.

 

Belső autósülés méretei:
● szélesség a csípőnél: 20-28 cm,
● szélesség a vállaknál: 27-34 cm,
● ülésmélység: 39-44 cm,
● fejtámla magassága: 57-74 cm,
● fejtámla szélessége: 15-18 cm.

Súly: 8 kg


Megfelel az ECE-R44/04 szabványnak.

Súlycsoport: 9-36 kg
Beépítési mód: ISOFIX és biztonsági övek használata
Állítható fejtámla: Igen
Szélességállítás: Igen
Előre néző (FWF)
Szabványos: R44/04
Háttámla beállítása Igen
A kárpit mosáshoz levehető: Igen
A helyes beszerelés jelzései: Igen
A gyermek hozzávetőleges életkora: 1-12 éves korig

 Adatok
Cikkszám
KW584519
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek