Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft A-Tour 3-az-1-ben PRO kombinált babakocsi - Light grey
Kinderkraft A-Tour 3-az-1-ben PRO kombinált babakocsi - Light grey
151 290 Ft

Kinderkraft A-Tour 3-az-1-ben PRO kombinált babakocsi - Light grey

Kinderkraft A-Tour 3-az-1-ben PRO kombinált babakocsi - Light grey

  • Gyerekeknek születéstől 22 kg-ig
  • 2 az 1-ben ülés: mózes és sportülés egyben
  • TRAVEL SYSTEM - autósülés 0-13 kg és univerzális adapterek
  • Párnázott, defektbiztos kerekek
  • Praktikus tartozékokat tartalmaz
151 290 Ft
Részletek

Kinderkraft A-TOUR - egy 3 az 1-ben babakocsi, amelyet születéstől 22 kg-os, körülbelül 4 éves gyermekek számára terveztek. A babakocsi mózese könnyen sportüléssé alakítható - néhány mozdulat és kész is, nem kell aggódnia a babakocsi különálló elemeinek otthoni tárolásával. A szett 0-13 kg-os autósülést és adaptereket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően az autósülést a vázba bedughatod, így UTAZÁSI RENDSZER jön létre. Az A-TOUR azoknak a szülőknek készült, akiknek fontos a mobilitás függetlenül attól, hogy hol élnek. Ezért nagy, párnázott kerekekkel van felszerelve, amelyek gondozásmentesek.

Ezen kívül UPF50+ szűrővel ellátott vízhatlan kupolával, kiegészítő tetővel és szellőzőpanellel rendelkezik, valamint univerzális matraccal a babakocsihoz és a mózeskosárhoz. Az ülés 3 pozícióba állítható, a tolókar pedig: 8.
Ezen kívül ergonómikus formája van, ami még könnyebbé teszi a babakocsi vezetését! Az A-TOUR olyan kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, mint a forgatható biztonsági sorompó, amely megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését, a felülről működtetett STOP & RIDE fék, amely nem károsítja a cipőket, és állítható 5 pontos heveder.

Főbb jellemzők

Könnyű és mozgékony

Könnyű és mozgékony

Az A-TOUR babakocsi könnyű és manőverezhető. A fogantyúnak köszönhetően egy kézzel is könnyedén vezetheti majd. A babakocsi 360 fokban elforgatható első kerekekkel rendelkezik, amelyek szükség esetén egyszerűen rögzíthetők az egyenes haladáshoz.

2 az 1-ben ülés

2 az 1-ben ülés

Az A-TOUR speciális 2 az 1-ben üléssel rendelkezik, gondolaként és sétálóülésként is funkcionál. Ennek a megoldásnak köszönhetően nem kell helyet pazarolnia egy külön hordozókocsi tárolására, amikor a gyermek kinő belőle.

Nagy, párnázott kerekek

Nagy, párnázott kerekek

Az A-TOUR babakocsi könnyen manőverezhető a 4 párnázott keréknek köszönhetően. Tökéletesen megbirkózik az egyenetlen járdalapokkal és a tömörített erdei utakkal.

Többfunkciós

Többfunkciós

A babád kinőtte a gondolát? Csak egy pillanatba telik, hogy a gondolát babakocsira cseréljük. Annak érdekében, hogy a baba könnyebben alkalmazkodjon az új helyzethez, a babakocsit előre vagy hátra szerelheti menetiránynak megfelelően.

Az ülés rögzítése a kerethez

Az ülés rögzítése a kerethez

Az A-TOUR lehetőséget kínál 0-13 kg-os autósülés rögzítésére a babakocsi vázára. Baba elaludt a kocsiban, és el kell menned vásárolni? Néhány mozdulat és mehet is sétálni!

Széles beállítási tartomány

Széles beállítási tartomány

Az A-TOUR beállításnak köszönhetően alkalmazkodik a gyermekhez és a szülőhöz. Az ülés 3 pozíció egyikébe állítható (ülő, fekvő, fekvő), az ergonomikus fogantyú pedig 8 szint egyikére állítható, az Ön magasságához igazítva.

Adatok
Cikkszám
KW616472
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek