Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERKRAFT Xrider isofixes biutonsági autósülés 0-25 kg - Black
KINDERKRAFT Xrider isofixes biutonsági autósülés 0-25 kg - Black
76 990 Ft

KINDERKRAFT Xrider isofixes biutonsági autósülés 0-25 kg - Black

KINDERKRAFT Xrider isofixes biutonsági autósülés 0-25 kg - Black

  • 40-125 cm magas gyerekeknek (7 éves korig)
  • RWF 105 cm-ig (max. 105 cm magas)
  • Forgó ülés – EASY SPIN 360°
  • Tartós EPP habból készült héj
  • Biztonsági rendszerek - H-GUARD+, SPS+
76 990 Ft
Részletek

Fedezze fel azt a megoldást, amely átfogóan védi gyermekét minden utazás során. Az XRIDER i-Size egy forgatható autósülés, amely megfelel az R129 i-Size szabványnak, amely még szigorúbb törésteszteket igényel, beleértve az oldalsó ütközési teszteket is. Az XRIDER i-Size 40-125 cm magas (legfeljebb 7 éves vagy 25 kg-os) gyermekek számára készült, és lehetővé teszi, hogy 105 cm-ig hátrafelé fordítva szállítsák őket. A biztonság fokozása érdekében az ISOFIX mellett az ülésnek van egy harmadik támasztópontja is: egy stabilizáló láb.

 

Az XRIDER i-Size autósülés számos biztonsági rendszerrel és megoldással rendelkezik: H-GUARD+, SPS+, valamint RECLINING és EASY SPIN 360° funkciók. Az üléshéj EPP-ből (habosított polipropilén) készült - ennek köszönhetően szerkezete elnyeli az ütközésből adódó túlterheléseket, és eloszlatja az ütközőerőt, így maximálisan védi a gyermek fejét, nyakát és vállát. Az ülés magas oldalsó huzatokkal, 11 fokozatban állítható fejtámlával és memóriahabbal rendelkezik a fejtámlában – mindez azt jelenti, hogy az XRIDER i-Size minden utazás során átfogó védelmet nyújt gyermekének.

Biztonság a legmagasabb szinten

Az R129 i-Size szabványnak megfelelő XRIDER i-Size átfogó védelmet garantál a gyermekek számára. A menetiránynak háttal (RWF) akár 4 évig (105 cm) történő szállítás lehetősége 5-ször biztonságosabbá teszi frontális ütközések esetén. Kiváló választás biztonságos utazásokhoz a legfiatalabb utasokkal.

Születéstől 7 éves korig

Születéstől 7 éves korig

Az XRIDER i-Size autósülés megvédi gyermekét születésétől körülbelül 7 éves koráig (25 kg/125 cm magasság). A gyermek fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodik. Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az állítható háttámla magasság és a biztonsági övek, az XRIDER i-Size optimális biztonságot és utazási kényelmet biztosít a fejlődésük különböző szakaszaiban lévő gyermekek számára.

Forgó ülés: EASY SPIN 360°

Az EASY SPIN 360°-os rendszer lehetővé teszi, hogy az ülést egy kézzel egyszerűen az ajtó felé fordítsa. Kényelmesebb lesz gyermekét az ülésbe ültetni, és a baba rögzítését is megkönnyíti az 5 pontos belső övek segítségével. A rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan változtasson pozíciót RWF-ről FWF-re anélkül, hogy le kellene vennie az ülést az autóból.

Adatok
Cikkszám
KW657027
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek