Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Mink Pro babahordozó bázistalppal - Grey
Kinderkraft Mink Pro babahordozó bázistalppal - Grey
64 780 Ft

Kinderkraft Mink Pro babahordozó bázistalppal - Grey

Kinderkraft Mink Pro babahordozó bázistalppal - Grey

Márciustól elérhető!

Főbb előnyök:

- 40-75 cm magas gyermekek számára
- Megfelel az R129 i-Size szabványnak
- RWF - hátrafelé néző
- H-GUARD SYSTEM és SPS
- Belső betét a legfiatalabbaknak 60 cm magasságig

- Mink fix bázistalp

64 780 Ft
Részletek

A MINK PRO MINK FX talppal egy ispfixes biztonságos autósülés 40-75 cm-es, azaz születéstől 13 kg-os gyermekek számára. Gyermek szállítása csak menetiránynak háttal (RWF) lehetséges. 
A MINK FX talpnak köszönhetően az autósülés felszerelése rendkívül egyszerű - szerelje fel az alapot az ISOFIX reteszek és egy támasztóláb segítségével , majd néhány másodperc alatt szerelje be az autósülést. 
Csak egyszer kell telepítenie az alapot, és később sem kell aggódnia.

 

A MINK PRO i-Size autósülés megfelel az R129 i-Size szabványnak, és nagyon szigorú feltételek mellett törésteszten esett át. Két biztonsági rendszerrel is fel van szerelve: H-GUARD SYSTEM és SPS, amelyek elnyelik és elvezetik a gyermekre ható erőket az ütközés során. Kisebb babák számára betéttel van felszerelve. A MINK FX talppal ellátott MINK PRO egy univerzális autósülés : kényelmes fogantyúval rendelkezik, és jól használható univerzális adapterekkel ellátott készletek részeként is.

 

A legmagasabb biztonsági szabvány

A MINK FX talppal ellátott MINK PRO autósülés csak RWF vagy menetiránynak háttal állítható, ami akár ötször biztonságosabb autóbaleset esetén. Az autósülést nagyon szigorú körülmények között tesztelték, és megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak.

 

Betét kisgyermekek számára

A MINK PRO MINK FX talppal rendelkezik egy újszülött betéttel 60 cm-es gyermekek számára. A fejtámlában memóriahab található. Kényelmet biztosít a gyermek számára, és csökkenti a távolságot a kagyló és a gyermek teste között, növelve a biztonságot az utazás során.

 

ISOFIX alapra szerelve

A MINK PRO autósülés beszerelése nagyon egyszerű: elég egyszer az ISOFIX reteszek és a támasztóláb segítségével felszerelni az alapot, majd az autósülés könnyen egy kattintással felszerelhető rá. 
Az alapon telepítésjelzők segítik a helyes és biztonságos rögzítést – ha zöld, az alap megfelelően van felszerelve. Opcionálisan az autósülést az autó biztonsági övével az alap nélkül is felszerelheti.

 

Biztonsági rendszerek

A MINK PRO talppal két biztonsági rendszerrel van felszerelve. 
A H-GUARD egy háromrétegű fejtámla, amely hatékonyan védi a gyermek fejét és nyakrészét. 
A SIDE PROTECT SYSTEM, azaz a megerősített oldalvédő elemek pedig védik a gyermek vállát és gerincét az oldalsó ütközések során. Elnyelik az ütközésből származó energiát, és nem engedik át egy kis utas testéhez.

 

Állítható fejtámla

A fejtámla 35-52 cm tartományban állítható. A belső biztonsági hevederrel együtt állítható be. A biztonsági hevederen található puha párnák megvédik a baba érzékeny bőrét a kopástól, és megakadályozzák, hogy a heveder átcsússzon a ruházaton.

 

UTAZÁSI RENDSZER

A MINK PRO autósülés univerzális adapterekkel babakocsivázra szerelhető. Ez különösen kényelmes rövid utak során, pl. vásárláskor. Ráadásul a MINK FX talpnak köszönhetően az autósülés kivétele az autóból és az alapra történő visszaszerelés nagyon egyszerű, anélkül, hogy az autósülést minden alkalommal az autó biztonsági öveivel kellene rögzíteni.

Kényelmes utazás

A MINK PRO autósülés MINK FX huzata puha, tapintható anyagból készült. Tisztításhoz könnyen eltávolítható.

Műszaki specifikáció:

Anyagok:

Kagyló: PP

Fogantyú: ABS

Huzat: poliészter

Méretek:

Külső szélesség: 43 cm

Belső magasság Min.: 35 cm

Belső magasság Max: 52 cm

Külső magasság Min.: 35,5 cm

Külső magasság Max: 55 cm

A háttámla külső szélessége: 38 cm

Súly: 3,5

Adatok
Cikkszám
KW659302
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek