Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft I-CARE I-size babahordozó - Harbour blue
Kinderkraft I-CARE I-size babahordozó - Harbour blue
51 920 Ft

Kinderkraft I-CARE I-size babahordozó - Harbour blue

Kinderkraft I-CARE I-size babahordozó - Harbour blue

Fő előnyei

  • Születéstől 15 hónapos korig / 40-87 cm / 0-13 kg
  • Megfelel az R129 i-Size szabványnak
  • RWF - hátsó beépítés
  • Könnyű összeszerelés
  • 5 pontos belső heveder
51 920 Ft
Részletek
  • Bemutatkozik az I-CARE i-Size - 40-87 cm-es autósülés, amely megfelel az R129 i-Size szabványnak. Gyerekek születéstől 15 hónapos korig lovagolhatnak benne. Az I-CARE i-Size sikeresen teljesítette az i-Size szabvány által előírtnál szigorúbb körülmények között elvégzett teszteket (64 km/h sebesség mellett).
  • Hátra néző felszerelés (RWF) ötpontos belső övekkel (a klasszikus Y-alakúak helyett) és dedikált biztonsági rendszerekkel (H-GUARD SYSTEM és SPS) kombinálva – mindez azt jelenti, hogy a gyermek kiváló gondozás alatt áll vezetés közben . Az ülés elnyeli az oldalsó és frontális ütközések során keletkező energiát, így megakadályozza, hogy teljes becsapódása elérje a gyermeket. Az I-CARE i-Size az övek és a fejtámla egyidejű beállításának (4 szint), a moduláris betétnek és a TRAVEL SYSTEM létrehozásának lehetőségének köszönhetően alkalmazkodik a gyermekhez. Utazz oda, ahova és ahogy akarsz – születéstől fogva!

Főbb jellemzők

A biztonság új dimenziója

A biztonság új dimenziója

Az I-CARE i-Size autósülést az i-Size szabvány által előírtnál szigorúbb körülmények között tesztelték. Tesztjeinket 64 km/h sebességgel végeztük (a szabvány 50 km/h-t feltételez), és ezeknek a teszteknek a egyértelműen pozitív eredménye megerősíti az I-CARE i-Size ülés által nyújtott magas szintű védelmet.

Dedikált biztonsági rendszerek

Dedikált biztonsági rendszerek

Az I-CARE i-Size autósülés biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek még jobban védik gyermekét utazás közben. A H-GUARD SYSTEM, azaz 3 rétegű memóriahabos fejtámla védi a gyermek fejét és nyakrészét. A SIDE PROTECT SYSTEM, azaz a megerősített oldalpajzsok pedig a kis utas vállövének, gerincének és csípőjének védelméért felelősek. Nem engedik át a gyermeknek az ütközés során keletkező teljes energiát.

5 pontos belső heveder

5 pontos belső heveder

A még jobb védelem érdekében az I-CARE i-Size ülést az Y alakúak helyett 5 pontos belső övekkel szerelték fel, amelyek 5 ponttal még hatékonyabban védik a gyermeket frontális ütközés esetén. Puha védőfóliák vannak, amelyek nem csúszkálnak a ruhákon.

Gyors és egyszerű összeszerelés

Gyors és egyszerű összeszerelés

Az ülést egyszerűen felszerelheti az ISOFIX alapra (külön megvásárolható). Lehetőség van az ülés 3 pontos autóövre történő rögzítésére. Az I-CARE i-Size könnyen használható útmutatókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az ülés helyes felszerelését az autóban.

KÖNNYŰ NÖVEKEDÉSI RENDSZER

KÖNNYŰ NÖVEKEDÉSI RENDSZER

Egy mozdulattal beállíthatja a fejtámlát és az öveket, és beállíthatja a 4 elérhető szint egyikére. Könnyen, gyorsan és a hevederek külön cseréje nélkül.

Moduláris talpbetét gyerekeknek

Moduláris talpbetét gyerekeknek

Az autósülés ülése mély és széles – a legkisebbek kényelmét és biztonságát szem előtt tartva az I-CARE i-Size akár 75 cm magas moduláris betéttel érkezik. Szorosan beborítja a kisebb gyerekeket, és csökkenti a kisgyermek teste és az autósülés közötti teret, ami javítja a gyermek védelmét utazás közben. A memóriahabos fejtámla megakadályozza, hogy a baba feje a mellkasra essen.

Adatok
Cikkszám
KW715620
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek