Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Apino sportbabakocsi - Grey
Kinderkraft Apino sportbabakocsi - Grey
54 490 Ft

Kinderkraft Apino sportbabakocsi - Grey

Kinderkraft Apino sportbabakocsi - Grey

Főbb előnyök

  • 24 kg-ig (gyerekeknek 22 kg-ig, kosár terhelhetősége: 2 kg)
  • Automatikus összecsukás – AUTOMATIKUS HAJTÁS
  • Kompakt és könnyű - mindössze 7,5 kg
  • 4 fokozatú háttámla állítás
  • Defektmentes kerekek
54 490 Ft
Részletek

Az APINO biztosítja, hogy minden séta felejthetetlen élménnyé váljon. Maximális terhelhetősége 22 kg-os (kb. 4 éves) gyerekeknek való babakocsi, amely funkcionalitásával, könnyedségével és manőverezhetőségével lenyűgöz. Az AUTO FOLDING funkció segítségével a babakocsi bármikor automatikusan összecsukható – kompakt méretre. A buggy nagyon könnyű, mindössze 7,5 kg, ami az automata összecsukással kombinálva kiváló társ a sétákhoz, kirándulásokhoz: hosszú és helyi utakon egyaránt. Az APINO babakocsi számos megoldással van felszerelve a szülők és a gyermek számára: A háttámla 4 fokozatban állítható ülő helyzettől fekvő helyzetig, az 5 pontos öv párnázott öv pedig egyszerűen a kicsi méretéhez igazítható.

Főbb jellemzői

Automatikus összecsukható

Automatikus összecsukható

Az APINO babakocsi magától összehajtható: az AUTO FOLDING funkcióval egyetlen kézmozdulat is elegendő ahhoz, hogy kompakt méretre hajtsa össze, így otthon tárolhatja, vagy magával viheti a nyaralásra. Összecsukás után a buggy önállóan áll, nem kell a falnak támasztani.

24 kg-ig

24 kg-ig

Az APINO babakocsi születéstől 4 éves korig gyermekek számára készült. A gyermeket a babakocsiban való szállítás teljes időtartama alatt szolgálja. A pici kényelméért a fekvő helyzetbe állítható háttámla, valamint a kényelmes, állítható 5 pontos övpárnás öv felel. És amikor a gyermek önállóan ül, könnyedén beállíthatja a háttámlát képességeinek és igényeinek megfelelően.

Mindig kéznél van

Mindig kéznél van

Az APINO nagyon könnyű, mindössze 7,5 kg súlyú, így tökéletes babakocsi a rohanó emberek számára. Könnyedén felviheti a lépcsőn, még akkor is, ha a gyermekét a karjában viszi. Egy kézzel is összecsukható, és tömegközlekedési eszközökre szállhat fel, vagy a csomagtartóban tárolhatja.

Adatok
Cikkszám
KW745957
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek