Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Nea 2 funkciós sportbabakocsi - Ash pink
Kinderkraft Nea 2 funkciós sportbabakocsi - Ash pink
162 490 Ft

Kinderkraft Nea 2 funkciós sportbabakocsi - Ash pink

Kinderkraft Nea 2 funkciós sportbabakocsi - Ash pink

Főbb előnyök

  • Születéstől 22 kg-ig
  • Könnyű és agilis kialakítás
  • 2 menetirány - előre és hátra
  • Az ülés mindkét irányba lehajtható
  • Komplett tartozékkészlet: lábvédő, pohártartó, esővédő, szúnyogháló

Csak személyes megtekintés utáni átvételre!

162 490 Ft
Részletek

A NEA babakocsit kifejezetten városi sétákhoz fejlesztették ki. Nagy kerekei vannak, amelyeket nem kell felfújni, és jó a csillapítása, így a magas járdaszegélyek vagy az egyenetlen járdák nem akadályozzák ezt a babakocsit. Könnyedén adaptálhatja a NEA-t az életmódjához. Összecsukva a babakocsi a saját lábán áll és kevesebb helyet foglal, pl. B. kávézóban vagy étteremben - a babakocsi összecsukható az ülés mindkét oldalán reteszeléssel, így könnyebben magával viheti. A felülről nyomott STOP & RIDE fék lehetővé teszi a kocsi működtetését akár cipővel is. A babakocsit könnyedén bezárhatja gyalogátkelőhely előtt vagy buszon. Van egy kihúzása vízálló kapucni UPF50+ szűrővel és zsebbel a kapucni anyagában. Ezenkívül puha lábtartóval rendelkezik az idősebb gyermekek számára, megfordítható forgókereszttel és lábpáncél rögzítésének lehetőségével. Hihetetlen manőverezhetőségének és elegáns kialakításának köszönhetően a NEA ideális babakocsi a nyüzsgő városi környezetben élő szülők számára.

Főbb jellemzői

Könnyű és mozgékony

Könnyű és mozgékony

A NEA babakocsi egy rendkívül manőverezhető babakocsi, amellyel könnyedén kormányozhat és manőverezhet forgalmas utcákon vagy szűk sikátorokban. Könnyű kialakításának és 360°-ban elforgatható első kerekeinek köszönhetően az iránystabilitást biztosító reteszelő rendszerrel a NEA ideális a forgalmas városokban való használatra.

Menjen bármilyen terepen

Menjen bármilyen terepen

A NEA nagy, nem süllyedő kerekekkel rendelkezik, jó csillapítással. Nem kell felpumpálni őket, de jó ugrálást biztosítanak a magas járdaszegélyeken. Tökéletesek városi sétákhoz.

2 menetirány

2 menetirány

Az ülés előre vagy hátrafelé szerelhető. Így könnyedén hozzáigazíthatja a babakocsit gyermeke igényeihez és hangulatához.

Könnyen szállítható

Könnyen szállítható

A NEA mobil szülők számára készült. A babakocsi kompakt méretre összecsukható, ha az ülést mindkét irányba hajtják. Szintén nem nehéz a tetejére szállítani - egy speciális fogantyú megkönnyíti. A babakocsi AUTO LOCK funkcióval van ellátva, amely megakadályozza, hogy szállítás közben kinyíljon. Összecsukás után a babakocsi magától feláll az ÖNÁLLÁS-nak köszönhetően.

Az Ön igényeire szabva

Az Ön igényeire szabva

A NEA sokféle konfigurációban kapható – többféle változatban is megvásárolhatja, vagy kiegészítőkkel, például mózeskosárral egészítheti ki. Magában a babakocsiban az öv könnyedén állítható a kicsiknek, a háttámla pedig állítható. A NEA teherbírása 22 kg, így gyermeke akár 4 éves korig is felnőhet.

UTAZÁSI RENDSZER

UTAZÁSI RENDSZER

A babakocsihoz univerzális adaptereket vásárolhat az autósüléshez. Ezek együtt alkotják az TRAVEL SYSTEM-et, amely lehetővé teszi az autósülés rögzítését a babakocsi vázához. A baba elaludt a kocsiban? Néhány érintés, és máris sétálhat anélkül, hogy felébresztené!

Adatok
Cikkszám
KW781275
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek