Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Halley háromkerekű roller - Green
Kinderkraft Halley háromkerekű roller - Green
20 490 Ft

Kinderkraft Halley háromkerekű roller - Green

Kinderkraft Halley háromkerekű roller - Green

Fő előnyei

  • 2 az 1-ben - háromkerekű robogó és egyensúlykerékpár
  • Könnyen emelhető és süllyeszthető ülés
  • Könnyű: mindössze 3 kg
  • Modern design
  • Két elülső világító kör
20 490 Ft
Részletek
  • Bemutatjuk a HALLEY 2-in-1 kerékpárt: kerékpár és háromkerekű robogó egy termékben. Nem csak a gyerekek, hanem a szüleik is beleszeretnek HALLEY-be. Az ülés könnyen felemelhető és a kormánykerékkel párhuzamosan összecsukható: otthon és séta közben is. Ennek köszönhetően pillanatok alatt a HALLEY-t egyensúlykerékpárból háromkerekű robogóra változtathatja, és fordítva.
  • Az állítható kormánykerék megkönnyíti a magasság beállítását a növekvő gyermekhez, a modern dizájn pedig biztosan meg fogja nyerni kisgyermeke szívét. Ez a nagyszerű kerékpár és robogó egyben 2 első világító kerékkel és egy fékkel ellátott hátsó kerékkel, valamint egyedi mintával rendelkezik a platformon. A HALLEY mindössze 3 kilogrammot nyom, így szállítása nem lesz megterhelő a szülők számára. A kiegyensúlyozott kerékpár 1 éves kortól 20 kg-ig, a roller pedig 2 éves kortól 50 kg-ig készült!

Főbb jellemzők

Kiegyensúlyozott kerékpár és robogó gyereknek

Kiegyensúlyozott kerékpár és robogó gyereknek

A HALLEY egy 2 az 1-ben termék: egyensúlykerékpárként és háromkerekű robogóként is funkcionál. Speciális ülése van, amelyet könnyedén megemelhet, így a terepkerékpárt rollerré alakíthatja és fordítva.

Könnyen kezelhető

Könnyen kezelhető

Az ülés leengedése és a fogantyú beállítása csak egy pillanatot vesz igénybe. Nem kell többé a kerékpárt a gyerek mögött cipelni séta közben: elég egy kis váltás, hogy a gyermek ismét erőlöketet érezzen, és önállóan tudjon közlekedni.

Állítható kormánykerék

Állítható kormánykerék

A kormánykerék 3 fokozatú magasságállítással rendelkezik. Ennek köszönhetően a kerékpár és a roller is tökéletesen illeszkedik a gyermek magasságához. Ez nem csak megkönnyíti a vezetés megtanulását, hanem támogatja a helyes testtartást is.

Modern design

Modern design

A HALLEY 2 az 1-ben kerékpárt és robogót úgy tervezték, hogy magával ragadja a tekintetet. Az emelvény egyedi mintája és a szokatlan forma a színekkel kombinálva gyorsan meghódítja a HALLEY-t mind a gyerekek, mind a szülők szívét.

Izzó körök

Izzó körök

A HALLEY egyedi kialakítású: nagy, világító PU kerekekkel van felszerelve. A naplemente utáni lovaglás még izgalmasabb lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kicsiknek és nagyoknak

Kicsiknek és nagyoknak

A HALLEY-t az EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 európai biztonsági szabványok szerint tesztelték és hagyták jóvá. Az Intertek tanúsítja is. Nem csak csúszásmentes platformja és stabil szerkezete van, hanem csúszásmentes fogantyúi is, amelyek biztos fogást biztosítanak a gyermek számára.

Adatok
Cikkszám
KW834968
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek