Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Tik esernyő babakocsi - Green
Kinderkraft Tik esernyő babakocsi - Green
27 490 Ft

Kinderkraft Tik esernyő babakocsi - Green

Kinderkraft Tik esernyő babakocsi - Green

Fő előnyei

  • Utazáshoz tökéletes
  • Másodpercek alatt összecsukható
  • Könnyű - mindössze 6,5 kg
  • Fekvő helyzet
  • Párnázott, defektbiztos kerekek

Elérhető 2023 szeptember közepe

27 490 Ft
Részletek

A TIK egy könnyű esernyő típusú babakocsi, amely néhány másodperc alatt összecsukható. Súlya mindössze 6,5 kg, így tökéletes útitárs, például hosszabb nyaralásokhoz. A TIK babakocsi könnyen használható a repülőtéren, a vonaton vagy a tömegközlekedési eszközökön. A könnyű hordozhatóság érdekében a babakocsi kényelmes fogantyúval van felszerelve. A babakocsi háttámlája fokozatos fekvő helyzetbe állítása és állítható lábtartója van. Nem kell felpumpálnia a könnyű, defektbiztos kerekeket, szükség esetén a két elsőt lezárhatja, hogy nehezebb terepen, pl. egyenetlen úton haladjon. Párnázott, tökéletes egyenetlen járdalapokhoz. A megnövelt lombkorona megóvja a babát a naptól, széltől és esőtől, a tágas kosárba pedig minden séta közben szükséges bevásárlás elfér.

Főbb jellemzők

Ünnepekre és minden napra

Ünnepekre és minden napra

A TIK egy esernyő típusú babakocsi, amelyet kirándulásokhoz és mindennapi sétákhoz terveztek. Nagyon könnyű babakocsi: mindössze 6,5 kg súlyú, és rendkívül könnyen összecsukható. Kényelmes hordozó fogantyúval rendelkezik, ami megkönnyíti például a lépcsőn való felvitelét.

Fekvő helyzet

Fekvő helyzet

A gyerekek szeretik a szunyókálást séta közben. Ahhoz, hogy kellemes alvási teret teremtsenek számukra, elegendő a háttámlát fekvő helyzetbe hajtani és a lábtartót beállítani. Tovább fedezel, és a kicsi megpihen egy eseménydús nap után.

Kihajtható fülke

Kihajtható fülke

Az ICT egy kihajtható burkolattal rendelkezik, amely árnyékot és védelmet nyújt a szél és a szitálás ellen. A fülkében van egy kapcsolattartó ablak, így láthatja, mit csinál a kicsi.

Kerekek szivattyúzás nélkül

Kerekek szivattyúzás nélkül

A babakocsi kerekei könnyűek és áthatolhatatlanok, és ami a legfontosabb: nem kell pumpálni őket. Jól megbirkózik az egyenetlen felületekkel, különösen akkor, ha az első kerekeket lezárja, hogy egyenesen haladjon.

Biztonságos

Biztonságos

A TIK esernyő 5 pontos, állítható pántokkal és puha biztonsági korláttal van felszerelve. Az övek könnyen állíthatók a növekvő gyermekhez, puha védőkkel is rendelkeznek.

Tágas kosár

Tágas kosár

Az ülés alatt egy tágas, könnyen hozzáférhető kosár található. Mind az apróbb vásárlások, mind a séta során szükséges kiegészítők elférnek benne, például nedves törlőkendők vagy tetrapelenkák vagy játékok.

Adatok
Cikkszám
KW904667
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek