Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Matty játszószőnyeg

Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Kinderkraft Matty játszószőnyeg
Rendelhető, várhatóan két héten belüli szállítási idővel
31 600 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Puha és kényelmes kétoldalas hab játszószőnyeg.
A 1,2 cm vastagságú MATTY habszivacs szőnyeg kiválóan szigetel a hideg padlótól és kivételesen tartós.
Multifunkciós szőnyeg – használható járás vagy négykézláb mászás tanulásához, játékhoz, pihenéshez vagy akár piknik takaróként is.

Később, amikor a kisgyerek megnő, puha szőnyegként egészítheti bármely gyerekszobát. A csúszásgátló bevonatú MATTY kétoldalas habszivacs szőnyeg (az egyik oldalon geometriai mintázattal), megkönnyíti a kisgyerek számára a környezet komfortos megismerését, valamint segíti a fej felemelésének gyakorlását és a felállás és négykézláb mászás megtanulását. Kiemelkedően puha, aminek köszönhetően az átfordulás és a felállás gyakorlása teljesen biztonságosan és komfortosan történik. Amikor a kisgyerek elfárad, a MATTY a pihenést és a játékot is szolgálhatja. A szőnyeg egyik oldalán levő minta játékra inspirál. A szőnyeg másik oldalán geometriai minta található, aminek köszönhetően a szőnyeg univerzális és minden lakberendezéshez illik.

Biztonság:
• PVC Free, non toxic – a habszivacs szőnyeg a gyerek számára teljes egészében biztonságos anyagokból készült.
• Tökéletesen szigetel – a MATTY 1,2 cm vastagságú, ennek köszönhetően nagyon jól szigetel a hideg padlótól. A kisgyerek komfortosan játszhat a padlón, akár télen is! Ezen túlmenően a MATTY kiválóan beválik a kertben is.
• A geometriai mintázatú oldalon a szőnyeg csúszásgátló bevonattal rendelkezik, mely megakadályozza a szőnyeg csúszkálását a padlón, valamint kiválóan alkalmas az első lépések megtanulására.
• A szőnyeg kivételesen ellenáll a deformálódásnak – ez a TPU bevonatnak köszönhető. Ezen túlmenően a bevonatnak köszönhetően a szőnyeg gond nélkül megtisztítható a különféle szennyeződésektől. Olyan szőnyeget vásárol, mely éveken keresztül remekül fog kinézni és el fogja látni a funkcióját.

Kényelem:
• A MATTY puha, kellemes tapintású anyagból készül. Ennek köszönhetően a kisgyerek lefeküdhet a konyhában a padlócsempére és a vastag szőnyeg révén kivételesen puhán fogja magát érezni.
• Kicsordult az étel a kisgyerek szájából, vagy a papírlap túl kicsi volt hozzá, hogy a kedvenc állat rajza ráférjen? Vagy talán a kisgyerek játszott az étellel és a szőnyeg bepiszkolódott? Semmi gond – a MATTY szőnyeget elég nedves ruhával letörölni!

Funkcionális:
• Kétoldalas – az egyik oldalon univerzális geometriai mintával, a másik oldalon állat mintákkal, úttal és folyóval rendelkezik, ami a kisgyereket játékra serkenti.
• A MATTY habszivacs szőnyeg multifunkciós. Már a gyerek első napjaitól kezdve használható. Évekig fog szolgálni: támogatja a szenzorikus képességek fejlődését, segíti a fej felemelésének gyakorlását, valamint felállás megtanulását. Ezen kívül a komfortos pihenés, a kisgyerekkel töltött játék helye is lehet, emellett a piknik takaró szerepét is betölti.
• A MATTY univerzális – a két mintázatnak köszönhetően illeni fog mind a gyerekszobába, mind a tetszőleges módon berendezett nappaliba.
• Könnyen feltekerhető – gond nélkül elteheti az ágy alá, vagy a szekrénybe.
• A MATTY a gyerekszobában a hagyományos szőnyeg szerepét is betöltheti. De ugyanúgy a geometriai mintázattal felfelé fordítva a nappaliban i lefektethető.

Anyaga: TPU (termoplasztikus poliuretán) bevonatú hab


Méretek:
• hossza: 180 cm,
• szélesség: 150 cm,
• vastagság: 1,2 cm.

Súly: 1,53 kg
Csomagolás mérete/súlya: 152x20x20 cm / 2,64 kg

Adatok
Kategória
Játszószőnyeg
GYÁRTÓ
KINDERKRAFT
Cikkszám
KW194794
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek