Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Hogyan válasszunk Babakocsit?

Office
Office
2020.10.27 22:36
Hogyan válasszunk Babakocsit?

Bemutatjuk a fontos szempontokat a Kinderkraft termékpalettája segítségével!

A gyermekes családok egyik szükséges eleme egy babakocsi a közlekedéshez. Enélkül gyakorlatilag lehetetlen elhagyni az otthont sétálni vagy vásárolni. A babakocsit - különösen multifunkciós, például 3 az 1-ben évekre vásárolják - ezért jó alaposan átgondolni, hogy melyik modell felel meg az Ön és gyermeke elvárásainak. Mire kell figyelni vásárláskor? Bemutatjuk szempontjainkat a Kinderkraft termékpalettája segítségével.

Milyen babakocsit vásároljon?

A babakocsik több típusra oszthatók. Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

  • babakocsi - üléssel felszerelve és körülbelül 6 hónapos kortól ülő csecsemők számára készült. Az INDY babakocsi tipikus babakocsi ;
  • 2 az 1-ben babakocsi - univerzális keretből, külön gondolából és babakocsiból álló készlet. Egyes modellekhez univerzális adapterek tartoznak. Ilyen babakocsira példa a VEO babakocsi ;
  • baba babakocsi 3 az 1-ben - egy ilyen típusú megoldás, például a PRIME 2020 babakocsi , emellett autóüléssel és adapterekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az ülés keretbe szerelését.

 

A gyermek születésére való felkészüléskor a legjobb, ha 3 az 1-ben vagy 2 az 1-ben babakocsit választunk (attól függően, hogy külön-külön szeretnénk-e autósülést vásárolni újszülöttnek). A 3 az 1-ben megoldások esetében nem szabad megfeledkezni arról, hogy az újszülött autósülés hordozóként is működik, és könnyen rögzíthető a babakocsi keretéhez - amikor a baba elalszik az autóban, és vásárolni akar, akkor nem kell felébresztenie a babát a mozgatáshoz. a gondolához.

A multifunkcionális babakocsik újszülöttek (gondola) és kisgyermekek (babakocsi) számára alkalmasak. A babakocsi modelljétől függően a keret terhelése akár 15 kg vagy akár 22 kg is lehet ( az XMOOV babakocsi esetében ). A 3 az 1-ben vagy a 2 az 1-ben babakocsi vásárlása mind pénzt, mind időt takarít meg .
Mit kell még néznem vásárláskor?

  • A gondola összecsukásának és leválasztásának módja, méret : nagyon fontos, ha sok autóutat tervez. A rosszul működő mechanizmusok és a túlméretezett méretek komoly problémának bizonyulhatnak.
  • Kerekek és a párnázás módja: A párnázás befolyásolja a burkolt felületekről történő mozgás egyszerűségét, csakúgy, mint az anyag, amelyből a kerekek készülnek. Ellenőrizze, hogy az első kerekek 360 fokkal elfordulnak-e, és hogy egyenesen reteszelhetők-e.
  • Kiegészítő felszerelés : szúnyogháló, táska, esővédő, lábhuzat vagy pohártartó. Mindezek a modulok nagyon hasznosak, és külön megvásárolva akár több száz zlotyba is kerülhet!
  • Súly : minél könnyebb a babakocsi, annál könnyebb szállítani és manőverezni. Ne feledje azonban, hogy az alacsony súly a babakocsi kisebb méreteit eredményezheti. Kivételt képeznek a magnéziumötvözetből készült vázas kocsik.

Bár a babakocsi súlya fontos jellemző , a szülők nem mindig figyelnek rá. Az a meggyőződés azonban, hogy "két kiló nem tesz különbséget", nagyon fájdalmas hiba lehet - különösen a hátsó számára. A könnyebb kocsik praktikusabbak, és azoknak az embereknek is áldozatot jelenthetnek, akik lift nélküli tömbházban élnek.

Melyik babakocsit válasszuk?

A multifunkcionális babakocsik rendkívül hasznosak, de amikor a gyermek felnövekszik, és inkább egyedül akarja felfedezni a világot, néhány szülő úgy dönt, hogy egy klasszikus babakocsit vásárol, amelyet össze lehet hajtani az üléssel. Ebben az esetben a következő jellemzők nagyon fontosak: az összecsukás egyszerűsége, az egyes mechanizmusok működése, a kerekek tulajdonságai vagy a további kütyük száma.

Minden Kinderkraft babakocsi puha üléssel, valamint ötpontos biztonsági övekkel van ellátva . A hevederek állíthatók, a biztonságot pedig egy levehető sorompó biztosítja. Egyes modellek felfüggesztőkerekekkel rendelkeznek (mindegyik vagy csak a hátsó), és túlnyomó többségük forgókerekekkel rendelkezik, amelyek egyenesen blokkolhatók . Kínálatunkban található minden babakocsi összecsukható az üléssel (kivéve a multifunkcionális modelleket). A Kinderkraft kínálatában megtalálhatók a könnyű babakocsik, mint például a NUBI, vagy a nehezebb terepen történő babakocsik, például az ALL ROAD babakocsi .

A manőverezhető, könnyű és kényelmes babakocsi minden bizonnyal szinte minden pénzt megér . Ezért érdemes olyan modellt választani, amely megfelel mind az életlehetőségeinek (kis lakások esetén érdemes babakocsit választani egy babakocsivá alakuló gondollal - mint a MOOV-ban ), másrészt pedig egy gyereket (egy nagyobb gyereknek mélyebb üléssel rendelkező babakocsira lesz szüksége).

Válasszon olyan multifunkcionális Kinderkraft megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a babakocsi a szülő és a gyermek számára is tökéletes legyen!