Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Kinderkraft

Kinderkraft
2022.02.15 13:08
Kinderkraft

 

 

 

KÜLDETÉS:

EGYSZERŰBBÉ TENNI A SZÜLŐSÉGET

Bár valószínűleg már kívülről ismered a "egy kicsi mindent megváltoztat" mondást, igazi jelentését csak a saját életedben megélve fedezheted fel.

Egy olyan életet, amelyben hirtelen a járdaszegélyek egy kicsit túl magasra kerülnek, a 6. emeletre való utazás olyan, mint egy ösvény a nyolcezresekhez, a mindennapi bevásárlás pedig egy olyan utazás, amely igazán jó stratégiát igényel. Egy élet, ahol gyakran előre gondolkodsz, hogy előre megjósold a növekvő kisgyermeked minden igényét. Egy élet, amelyben az otthoni költségvetés megszorítása elég nagy kihívás lehet.

 

 

 

 

Az Te kihívásaid, a Kinderkraft megoldásai
Minden ilyen kihívás remek kiindulópont ahhoz, hogy olyan megoldásokat alkossunk, amelyek megkönnyítik a számodra a szülői munkát, megfelelnek a valós igényeidnek, és szilárd támasznak bizonyulnak: otthon, sétán, a mindennapi teendőkben, rövid és hosszabb utazások során, hétköznapi és szokatlan pillanatokban. Most és a jövőben.

 

Kinderkraft világ

Több mint 10 éve könnyíti meg a szülők életét, és gondoskodnak a gyermekek és a szülők igényeiről. Autóüléseik, kerékpárjaik, babakocsijaik és székeik, valamint sok más, egy mondatban nem is említhető anyuka és apuka segítőjét gyermekek milliói használják világszerte. Azzal a küldetéssel, hogy megkönnyítsék az életét, szinte minden kontinensen végzik tevékenységüket, és folyamatosan fejlesztik, hogy termékeiket még több elégedett család számára tegyék elérhetővé.

 

MOTTÓ:

Könnyedén a gyerekekkel

Támogatja Önt, bárhol és bármikor, amikor úgy érzi, hogy a gyermekkel való élet könnyebbé válhat.Tudásukat és tapasztalataikat a babakocsik, kerékpárok, autósülések, hinták, bútorok és a többi szülői praktikus segédeszköz tervezésébe vetik be. Nekik köszönhetően megkönnyítik az indulást ebben a fontos szerepben: egy teljes felszereléssel együtt indulnak útnak, termékeik pedig együtt nőnek a gyermekekkel. Erre évek óta megoldások kifejlesztésével ügyeltek! Szeretik a szép formaterveket, amelyek gyönyörködtetik a szemet, ugyanakkor tökéletesen ellátják feladatukat. Terméküknek az a célja, hogy megkönnyítse az életét; miért ne nézhetne ki azonban ugyanakkor jól is? Fontos számukra a jó design, és a tervezés során ezt ötvözik a funkcionális és jól bevált megoldások iránti szeretettel.

 

KINDERKRAFT ALL ROAD LAPRA CSUKHATÓ BABAKOCSI

KINDERKRAFT RAPID FUTÓBICIKLI