Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Cybex

Cybex
2022.02.15 14:49
Cybex

 

A CYBEX életstílust és szeretetet ad a díjnyertes autósülésekhez, babakocsikhoz és babahordozókhoz a növekvő családok számára világszerte.

 

 

A Cybexről


A Cybex az autósülések, babakocsik és kiegészítők vezető márkája. Termékeik nemcsak csúcsminőségűek, hanem biztonságosak is, és alkalmasak arra, hogy alkalmazkodjanak bármilyen városi életstílushoz. Ráadásul különböző stílusokban és kivitelben kaphatók, hogy Ön egyéni preferenciáinak és költségvetésének megfelelően választhasson közülük.

A Cybex németországi központjában minden terméket a Cybex DSF elv alapján terveznek. A DSF a Design, Safety and Functionality (dizájn, biztonság és funkcionalitás) rövidítése, ami azt jelenti, hogy a Cybex küldetése olyan termékeket fejleszteni a baba számára, amelyek nem csak szépek, de ami a legfontosabb, biztonságosak a gyermek számára és könnyen használhatók a szülők számára.

A fenti elv bizonyítéka a Cybex által az elmúlt 10 évben elnyert számos díj. Magas értékelést kaptak a
független tesztügynökségektől, mint az ADAC, az AutoBild, az OEAMTC, a tekintélyes RedDot Awards formatervezési díjaitól kezdve.

 

 

 

INNOVÁCIÓK

 


Minden CYBEX termék középpontjában a D.S.F. innovációs elv áll. Ez egy olyan termékcsaládot jelent, amely a világos, egyedi dizájnt felülmúlhatatlan biztonsággal és intelligens funkcionalitással ötvözi. Innovációs szellemük olyan úttörő termékeket eredményez, amelyek a kifinomult technológiát a részletekre való maximális odafigyeléssel ötvözik.