Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Sirona S2 i-Size

Cybex
2022.08.23 16:08

Sirona S2 i-Size

Megbízhatóan biztonságos és könnyű utazás

 

 

sirona_gyerekülés

 

Mondj búcsút a fáradtságnak és a hátfájásnak már az utazás kezdetén. A Sirona S2 i-Size autósülés zseniális, egykezes 360°-os forgási mechanizmussal rendelkezik a gyors be- és kiszállás érdekében. Ez az új titkos fegyvered a könnyű és kényelmes beszálláshoz.

sirona_autósülés

 

SZEREZD MEG!

 

 

A SENSORSAFE BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA

NYUGALOM NEKED, NAGYOBB BIZTONSÁG GYERMEKED SZÁMÁRA.
Miután a SensorSafe 4 az 1-ben biztonsági készletet a gyermekülés biztonsági övrendszeréhez csatlakoztattad, összekapcsolható az okostelefonoddal, és figyelmeztetni fog téged az olyan kritikus helyzetekre, mint például: ha gyermeked felügyelet nélkül marad az autóban, ha az autóban túl meleg vagy hideg lesz a hőmérséklet, ha a gyermek kicsatolja a kapcsot, vagy ha túl sokáig ült.

 

sirona_autósülés

 

Megbízhatóan biztonságos és könnyű utazás

 

 

Ismerd meg a Sirona S2 i-size még több előnyét.

Integrált L.S.P. rendszer

Az integrált L.S.P. rendszer növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva képes csökkenteni az oldalütközés erejét

sirona_autosules
sirona_gyerekülés

Energiacsökkentő technológia

Az energiacsökkentő technológia javítja a biztonsági teljesítményt menetiránynak háttal történő utazás közben. Az ütközési erők a biztonsági övrendszeren keresztül közvetlenül az autósülésbe jutnak, ahol az energiaelnyelő anyagok részben elvezetik őket. Ez körülbelül 20%-kal csökkenti a gyermek érzékeny nyakára ható erőket.

Övtartó

Az övtartók zseniális funkciót jelentenek, amelyek segítik a gyermek beszállását. Akaszd ki a hevederpántokat az útból - az egyszerű megoldás az összegabalyodott végtagok ellen!

sirona_gyerekules
sirona_gyerekülés

Energiaelnyelő héj

Az energiaelnyelő héjat úgy tervezték, hogy az ütközés hatására elhajoljon, és a veszélyes erőket elvezesse a babától.