Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Solution G i-Fix

Cybex
2022.08.23 16:11

Solution G i-Fix

Védelmet nyújtó kényelem

 

solution_autósülés

 

KIEMELKEDŐ KÉNYELEM

A Solution G i-Fix autósülésben a gyermekek kiemelkedő kényelmet élvezhetnek - míg a kiváló biztonsági funkciók biztonságban tartják őket. A hátradönthető és tágas ülésnek köszönhetően a gyermeked maximális kényelemben utazhat. A szabadalmaztatott dönthető fejtámlának köszönhetően a gyermek feje alvás közben is a biztonsági zónában marad. Az oldalsó védelem és az állítható fejtámla biztonságban tartják a gyermeket az utazás közben az évek során.

SZEREZD MEG!

 

ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLA

Az állítható magasságú fejtámla és a rugalmas oldalsó szárnyak lehetővé teszik hogy folyamatosan testreszabjuk az ülést a gyermekünk növekedésének ütemében. Állítsd a fejtámlát felfelé, amint a gyermek magasabb lesz. A rugalmas oldalsó szárnyak lehetővé teszik, hogy az ülés a gyermek növekedéséhez alkalmazkodjon a maximális kényelem érdekében.

A Solution G i-Fix magas háttámlás autósüléssel gyermeke a legmagasabb szintű kényelmet fogja élvezni - miközben a legjobb biztonsági funkciók gondoskodnak a biztonságáról.

BIZTONSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ismerd meg a Solution G i-Fix még több előnyét.

L.S.P. System Plus

A L.S.P. Plusz Rendszer 20%-al csökkenti az oldalsó ütközés erejét. Az energiaelnyelő héj biztonságosan semlegesíti az ülésre ható erőt.

solution_autósülés
solution_autósülés

Első osztályú kikapcsolódás az úton

A Solution G i-Fix az első olyan magas háttámlás ülésmagasító ülés, amely egy kézzel dönthető. Meglátja, milyen könnyű megtalálni a legjobb pozíciót a megnyugtató alváshoz.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla

Egy ilyen kényelmes autósüléssel az alvás gyakorlatilag garantált. A szabadalmaztatott, 3 állásban dönthető fejtámla megállítja, hogy gyermeke feje ne essen előre, amikor elalszik. A fejüket és a nyakukat alvás közben az autósülés védi.

solution_gyerekules
solution_gyerekülés

Air Ventilation System

A szellőzőrendszer hűvösen tartja gyermekét. Hűsítő levegő áramlik át az autósülésen - elviszi a hőt, csökkenti az ülés hőmérsékletét, így gyermeke kényelmesen és boldogan érzi magát.

ISOFIX

Az ISOFIX gyors és biztonságos felszerelést biztosít, amelyre számíthat. Az autósülés beszerelése egyszerűen a jármű Isofix pontjaiba történő bepattintással történik.

solution_autósülés