Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Pallas G i-Size

Cybex
2022.08.23 16:15

Pallas G i-size 

Biztonság, amely együtt nő a gyermekkel

 

 

A szülők évek óta bíznak abban, hogy a CYBEX Pallas autósülések biztonságban tartják gyermekeiket. A Pallas G i-Size ennek a díjnyertes sorozatnak a következő generációja, amely az évek óta tartó sikeres innovációt képviseli. Egy olyan autósülés, amely az ütközésvédő technológia komoly eredményeire épül, továbbfejlesztve azt a még nagyobb biztonság és egyszerű használat érdekében.

Pallas G i-Size: Tökéletesen illeszkedik az előttünk álló évekhez, mindig készen áll arra, hogy megvédje szeretteit.

 

SZEREZD MEG!

 

videó

 

40%-os csökkenés a nyaki sérülésekben

A fejlett Impact Shield segít csökkenteni a nyaksérülések kockázatát frontális ütközés esetén, és e tekintetben a biztonsági öves rendszerhez képest kiemelkedő teljesítményt nyújt. Frontális ütközés esetén a gyermek előre gurul az ütközési pajzs fölé, amely a légzsákhoz hasonlóan működik, és az ütközés ereje nagy felületén oszlik el.

pallas_autósülés
pallas_gyerekülés

Több mint 10 év használhatóság

Egy 2 az 1-ben ülés, amely együtt nő a kisgyermekével egész gyermekkorában - a kisgyermekkortól a tizenéves kor előttiekig. Gyermekét 21 kg-os koráig ütközőpajzs védi. Ezután az ütközőpajzs eltávolításra kerül, és az ülést a jármű biztonsági öve rögzíti, megbízható védelmet nyújtva egészen 150 cm magasságig (kb. 12 éves korig).

Másodpercek alatt rögzíti gyermekét

Az integrált állítható ütközőpajzs könnyen, gyorsan és megbízhatóan rögzíti gyermekét, és a kutatások azt mutatják, hogy az ütközőpajzsok jelentősen alacsonyabb hibaaránnyal rendelkeznek, mint a biztonsági övrendszerek

pallas_gyerekülés
pallas_gyerekules

Megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előrebillenjen


A szabadalmaztatott 3 állású, hátradönthető fejtámla segít megakadályozni, hogy a gyermek feje alvás közben előrebillenjen. A gyermek feje az autósülés biztonsági zónájában marad, így az optimális biztonságot nyújt, különösen oldalütközés esetén.

Kiváló integrált oldalsó ütközésvédelem


A Linear Side-impact Protection System Plus fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az L.S.P. System Plus több mint 20%-kal csökkenti az oldalirányú ütközésnél fellépő ütközési erőket az L.S.P. System nélküli azonos autósüléshez képest.

pallas_g_i_fix_autósülés