Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Sirona autósülés típusai közötti különbség

Cybex
2022.08.23 16:22

CYBEX MEGOLDÁS

SIRONA SOROZATMODELLEK FELMÉRÉSE

A Cybex Sirona gyermekülés az 1/2/3 csoport egyik legnépszerűbb ülése, és számos módosítással rendelkezik, amelyek különbségeit ebben a cikkben megvizsgáljuk. A Сybex Sirona Z i-size az 1/2/3 csoport újdonsága, amely megjelent piacon. A Platinum kollekciót, amelyhez ez az autósülés is tartozik, a Cybex a legjobbnak tartja minőségi anyagok, kényelem és biztonság tekintetében.

Szabvány Kor
Sirona M2 i-size UN 129 i-size Születéstől - 4éves korig
Sirona S2 i-size UN 129/03 i-size 3hónapos kortól - 4éves korig(újszülött betéttel)
Sirona Sx2 i-size UN 129/03 i-size 3hónapos kortól - 4éves korig(újszülött betéttel)
Sirona Z i-size UN 129/02 i-size Születéstől - 4éves korig
Sirona Zi i-size UN 129/03 i-size Születéstől - 4éves korig

 

360°-os forgási mechanizmus Energiaelnyelő burkolat
Sirona M2 i-size nem  igen
Sirona S2 i-size igen igen
Sirona Sx2 i-size igen igen
Sirona Z i-size igen igen
Sirona Zi i-size igen igen

 

  Magasság Övtartó
Sirona M2 i-size 45cm - 105cm nem
Sirona S2 i-size 61cm - 105cm nem
Sirona Sx2 i-size 61cm - 105cm nem
Sirona Z i-size 45cm - 105cm igen
Sirona Zi i-size 45cm - 105cm igen

Rögzítés

Sirona M2 i-size

Egy kattintással történő beszerelés az ISOFIX rendszerrel
Az ISOFIX rendszerrel történő egykattintásos beszerelés hátrafelé és előre néző helyzetben is egyszerű beszerelést tesz lehetővé, és garantálja a fokozott biztonságot.
A Sirona M2 i-Size az autó ISOFIX rendszerének segítségével rögzül, és nem igényel további rögzítést. A beszerelés jelzése is segít megelőzni az esetleges helytelen használatot.

cybex_sirona_rögzítés
cybex_sirona_rogzites

Sirona S2 i-size

Egyszerű beszerelés és rögzítés a járművedben
Az ISOFIX megbízhatóan rögzíti az autósülést a járműben. A beállítás egyszerű, gyors, egy kattintással történő rögzítéssel ülést a járműben rögzíti. A könnyen ellenőrizhető kijelzők megerősítik, hogy az ülés be van szerelve és készen áll az indulásra

Sirona SX2 i-size

Egyszerű beszerelés és rögzítés a járművedben
Az ISOFIX megbízhatóan rögzíti az autósülést a járműben. A beállítás egyszerű, gyors, egy kattintással történő rögzítéssel ülést a járműben rögzíti. A könnyen ellenőrizhető kijelzők megerősítik, hogy az ülés be van szerelve és készen áll az indulásra

sirona_isofix
cybex_sirona_isofix

Sirona Z i-size

Két kattintással történő beszerelés az ISOFIX rendszerrel
Az ISOFIX kétkattintásos beépítés egyszerű beépítést tesz lehetővé, és garantálja a fokozott biztonságot. A Base Z-vel kombinálva az autósülés az autó ISOFIX rendszerével rögzül, és nem igényel további rögzítést. A beszerelés jelzője segít megelőzni az esetleges visszaélést.

Sirona Zi i-size

Rögzítése két kattintással az ISOFIX bázistalp rögzítésével történik, valamint az integrált támasztóláb helyes beállításával.
A Sirona Zi i-Size autósülés 360˚-ban elforgatható az integrált talpán, így a gyermek korának megfelelően előre, illetve hátrafelé nézve rögzíthető.

sirona_isofix

Bázistalp

Sirona M2 i-size

M-Line moduláris rendszer
Ez a moduláris rendszer mindent tartalmaz, amire szüksége van. Az Aton M autós gyermeküléssel és a Sirona M2 i-Size modellel két ülést kattinthat egy alapra. Ez biztosítja gyermeke biztonságos hátrafelé néző utazását - születéstől kb. 4 éves korig

sirona_base
sirona_autósülés

Sirona S2 i-size

Az ülés egyben van a bázistalppal, mely egykezes 360°-os forgató mechanizmussal rendelkezik a gyors be- és kiszállás érdekében. Ez az új titkos fegyvered a könnyű és kényelmes beszálláshoz.

Sirona SX2 i-size

Az ülés egyben van a bázistalppal.
Egyszerűen beállítható. Egy álom használni. A 360°-ban elforgatható Sirona SX2 i-Size csökkenti az autósülés felszerelésével és gyermeke biztonságával kapcsolatos stresszt. A megbízható biztonsági funkciók egyszerű használattal párosulnak a gondtalan utazási élmény érdekében.

sirona_autósülés
sirona_gyerekülés

Sirona Z i-size

Moduláris rendszer - egy alap, két autósülés
Maradjon rugalmas - a Z-Line moduláris rendszer részeként a Sirona Z i-Size és a Cloud Z i-Size egyaránt illeszkedik a Z bázisra, így születéstől 105 cm-es korig, kb. 4 éves korig folyamatosan biztonságosan utazhat.

Sirona Zi i-size

A Base Z a CYBEX Z-Line moduláris rendszer biztonságos és változtatható alapegysége, amely különösen hosszú élettartamú megoldás. A Base Z befogad két különböző autósülést Cloud Z I-size és a Sirona Z I-size típust, így akár 4 éves korig használható.

 

sirona_gyerekules

Ütközésvédelem

Sirona M2 i-size

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Az integrált lineáris oldalsó ütközésvédők (L.S.P. System) az ajtóval szemközti oldalon kihajthatóak, csökkentve az oldalirányú ütközés erejét az ütközés nagyon korai szakaszában. Akár hátrafelé, akár előrefelé néz.Az L.S.P. rendszer kihajtható, és a fej- és vállvédőkkel együtt csökkenti az oldalütközésnél fellépő ütközés erejét.

sirona_gyerekülés
sirona_s2_gyerekülés

Sirona S2 i-size

Csökkenti az oldalirányú ütközés erejét
Integrált L.S.P. rendszerrel rendelkezik, amelyet nem kell kipattintania,  növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Ez az energiaelnyelő héjjal együtt működik, hogy csökkentse az oldalirányú ütközés erejét.

Sirona SX2 i-size

Előre beállított oldalvédelem a hibamentes telepítéshez
A fejlett lineáris oldalütközésvédelem már a kezdetektől fogva használatra kész, nincs szükség külön telepítésre. Advanced Linear Side-impact Protection védelemmel rendelkezik, amelyet az autó ajtó felőli oldalán kell kipattintani. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva 25%-kal képes csökkenteni az oldalütközés erejét! Az energiaelnyelő héj úgy van kialakítva, hogy az ütközéskor elhajlik, és az erőket a babától is elvezeti.

sirona_gyerekülés
sirona_z_gyerekülés

Sirona Z i-size

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
A Sirona Z i-Size integrált L.S.P. rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal együtt körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

+

Energiacsökkentő technológia (ER-Tech)
A Sirona Z i-Size energiacsökkentő technológiája fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára menetiránynak háttal ülő helyzetben, frontális ütközés esetén. Az "ER-Tech" több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőket frontális ütközés során, összehasonlítva más létező 5 pontos biztonsági övrendszerekkel.

Sirona Zi i-size

Integrált L.S.P. rendszer
Fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal együtt kb. 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

+

Energiacsökkentő technológia (ER-Tech)
Fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára menetiránynak háttal ülő helyzetben, frontális ütközés esetén. Az "ER-Tech" több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőket frontális ütközés során, összehasonlítva más létező 5 pontos biztonsági övrendszerekkel.

sirona_gyerekülés