Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Cybex Priam vs. Cybex Balio S Lux: Melyik a jobb?

Cybex
2022.08.23 16:30

Cybex Priam vs. Cybex Balios S Lux: Melyik a jobb?
A Cybex két népszerű babakocsija a Priam és a Balios S Lux.

 

Sokan azonban gyakran elbizonytalanodnak az apró részletektől.

Mi a különbség? Melyik a jobb?

Mélyre merülünk, hogy megnézzük a babakocsik előnyeit, és hogy melyik illik jobban a Te életstílusodhoz.

 

Cybex Priam:


Kezdjük a Priammal!

A Priamot gyakran a Cybex Platinum márka koronaékszerének tekintik.

Ez az univerzális babakocsi olyan sok funkcióval, tartozékkal és színválasztékkal rendelkezik, melyből biztosan össezállíthatod a saját stílusodhoz megfelőt.

priam_babakocs

Biztonság:

A Cybex Priam 2019-ben elnyerte az Európai Bizottság termékbiztonsági díját.

A Cybex Priam kipipálja az összes biztonsági szempontot, egészen a biztonsági övektől a kerékfelfüggesztésig, így gyermeked a legnagyobb biztonságban tudhatod a Priam babakocsiban.

Kényelem:

Ez az a pont, ahol a Priam igazán ragyogni kezd!

Egy kézzel történő összecsukás: Imádjuk az egykezes összecsukhatóság funkcióját, amelyet ez a babakocsi kínál. Könnyedén összecsukhatod és elpakolhatod a babakocsit, akár a babával a kezedben.

Egykezes hátradőlés: Soha nem volt még ilyen egyszerű az ülés teljes hátradőlésre állítása, miközben Te úton vagy. Ha a baba elalszik menet közben, zökkenésmentesen fektetheted pihenő pozícióba a háttámlát.

Kétkerekű üzemmód: A vízpart közelében laksz? Akkor imádni fogod a Priam kétkerekű üzemmódját. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a babakocsit úgy vidd magaddal, mint egy bőröndöt, így előre tolás helyett húzhatod a terepen, még a homokban is!

Extra nagy bevásárlókosár: Minden szülő tudja, hogy a babák rengeteg holmit igényelnek! Az extra nagy bevásárlókosár minden tárolási igényedet kielégíti.

Funkciók:

Megfordítható ülésegység: Ez a babakocsi lehetővé teszi, hogy a baba előrefelé vagy hátrafelé nézzen, így mindig kényelmes, minden igényt kielégítve.

XXL napellenző: A Priam XXL napellenzővel még soha nem volt ilyen egyszerű a babának egy kis árnyékot nyújtani a napsütéses napokon, vagy egy kis védelmet a szél ellen a hidegebb napokon. XXl kupolája egészen a babakorlátig behúzható.

Összkerékfelfüggesztés: Ha a baba nyűgös napot él át, nincs rosszabb, mint a babakocsiban való döcögős utazás. A Priam összkerékfelfüggesztése lehetővé teszi, hogy a baba végig egyenletesen utazhasson.

Asztal magasságú ülés: Ezt a babakocsit úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az átlagos asztalmagassággal, ami körülbelül 31,5 hüvelyk, így a baba Veled együtt ülhet az asztalnál, miközben Te étkezel.

Tartozékok:

Sílécek: Igen, jól olvastad. A Priam rendelkezik síléc tartozékkal, hogy a babakocsit nehéz hóban is tolhasd! Ha egyszer kipróbálod, azon fogsz csodálkozni, hogyan bírja ki bárki más a telet eme életet megváltoztató kiegészítő nélkül.

Uzsonnatálca: Ez az uzsonnás tálca nagyszerű, ha egy napot a parkban töltesz!

Pohártartó: Vásárolj egy csészetartót, hogy a teát vagy a kávét ott tartsd, ahol szükséged van rá!

Testvérfellépő: Ezt a kiegészítőt könnyedén csatlakoztathatod a babakocsihoz, hogy a kicsit nagyobb gyermeked kényelmesen utazhasson rajta, miközben Te tolod a babakocsit.

E-Priam: Bár nem ez áll ennek a babakocsi-összehasonlításnak a középpontjában, mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy ez a babakocsimodell elérhető egy további frissítéssel is!

Az e-Priam babakocsihoz egy elektromos motor van csatlakoztatva, így ha a babakocsit hegynek felfelé tolod, akkor az beindul, és egy kis segítséget nyújt.

Hasonlóképpen, segít abban is, hogy egy kicsit korábban fékezzen, ha lefelé halad.

Ha egy szuper dombos városban élsz, ízületi gyulladásban szenvedsz, vagy egyéb olyan egészségügyi tényezők miatt, amelyek miatt szükséged lehet egy kis segítségre a babakocsi tolása közben

Akkor az e-Priam-ot érdemes megfontolni!

 

Cybex Balios:

Itt az ideje, hogy beszéljünk a Balios babakocsiról.

Ez a babakocsi a Cybex Gold termékcsalád része, és zökkenőmentes utazást biztosít Neked és gyermekednek, miközben úton vagytok.

Íme a csodálatos funkciók, amelyeket ez a babakocsi kínál!

balios_babakocsi

Biztonság:

Ez a babakocsi megfelelő párnázottsággal rendelkezik gyermeked számára, ötpontos biztonsági hevederrel és kiváló manőverezhetőséggel, hogy gyermeked biztonságban legyen, miközben sétálni viszed.

Funkciók:

Utazási rendszer: Ez a babakocsi 3 az 1-ben utazási rendszerré alakítható. Ez azt jelenti, hogy egy vázzal, de többféle utazási lehetőséggel rendelkezik. Kompatibilis a normál babakocsiüléssel, a Balios S Lux vázzal, a díjnyertes autós gyerekülésükkel és a Cot S mózeskosárral.

Egy kézzel történő összecsukás: egy kézzel könnyen összecsukható egy szabadon álló csomaggá, így kényelmesen elfér és tárolható.

Egykézzel dönthető: A szülői munka során mindig azt kívánja, bárcsak lenne egy harmadik keze. A Balios megkönnyíti a dolgát és lehetővé teszi, hogy az ülést könnyedén, gond nélkül beállíthasd gyermeked számára.

Tágas bevásárlókosár: A Balios modell bevásárlókosara akár 5 kilót is elbír, ami rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Állítható ülés: Ülése előre vagy hátrafelé néző pozícióban állítható, amelyikre éppen szükséged van.

Kényelem:

Felfüggesztés: Puha összkerékfelfüggesztés: A szülői magatartás 1. szabálya: Soha ne ébreszd fel az alvó babát! A Balios puha, összkerekes felfüggesztésével nem kell aggódnod. Újszülöttje számára bármilyen terepen zökkenőmentes lesz az utazás.

Minden terepen használható kerekek: Ha az összkerékfelfüggesztés nem volt elég, hogy meggyőzzön, akkor várj, amíg hallasz a terepjáró kerekekről! Ezek a kerekek bármilyen egyenletes vagy egyentlen, durva tereppel megbirkóznak a defekt veszélye nélkül.

4 állású teleszkópos kormány: Nem számít, milyen magas vagy, ezeket a kormányokat úgy tudod beállítani, hogy kényelmes legyen számodra. A könnyű fogás érdekében bőrrel vannak ellátva.

XXL napellenző: A Priamhoz hasonlóan ez a napellenző is elvégzi a munkát, mivel elegendő fedettséget nyújt ahhoz, hogy megvédje gyermekedet a nap káros sugaraitól.

Tartozékok:

Cot S: Ez tökéletes alvási megoldást jelent, ha úton vagy!

Lábzsák: A lábzsák kiegészítő tökéletes arra, hogy a babát egy kényelmes rétegbe burkold, hogy kellemesen melegen tartsd.

Napernyő: Egyetlen kattintással felszerelhető, mely további védelmet nyújt a naptól!

 

Balios S Lux vagy Priam? Melyik a legjobb?

Ha egy olyan babakocsit keresel, amely elvégzi a feladatát, és közben egy kis pénzt is megtakarít, akkor a Balios S Lux megvásárlását javasoljuk. A megfelelő kiegészítőkkel ez a babakocsi bárhová elvisz Téged és gyermekedet, ahová csak akarod!

Ha egy olyan babakocsit szeretnél vásárolni, amely már akkor mindent tud, amikor megérkezik az ajtóhoz, akkor a Priam a tökéletes választás. Funkcionalitása és elegáns kialakítása könnyebbé teszi az életét.