Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Cybex Eezy S Twist 2 és Eezy S Twist+2

Cybex
2022.08.23 16:32

Gyakran kérdezitek, hogy mi a különbség a Cybex Eezy S Twist 2 és új frissítése között, ezért vetünk egy pillantást a CYBEX Eezy S Twist +2 babakocsira, hogy megtudjuk, mi az újdonság.

Az először 2018-ban megjelent eredeti modell a Cybex Eezy S Twist innovatív kialakítására építve az Eezy S Twist 2 még több kényelmes funkcióval rendelkezik, beleértve a beépített vádlitámaszt, a levehető babakorlátot, a cipzáras tároló tasakot és a szivárványos színeket, amelyek közül választhatsz.

 

 

Eezy S Twist +2

Még több kényelem a "Plus" modellel


Az Eezy S Twist+2 kialakítása, biztonsága és funkciói megegyeznek az Eezy S Twist 2-ével, de a kis plusz jel jelzi ezt: A modell a nagyobb, zárható kerekeknek és a megfelelő párnázottságnak köszönhetően kényelmesebb a gyermek számára az egyenetlen felületeken.

 

Városi élethez és utazáshoz tervezve


Az Eezy S Twist +2 nagyszerű választás, ha egy alkalmazkodó városi/utazási babakocsit keresel, amely sokkal több bátorsággal készült, mint a szokásos kompakt babakocsik.

Eltérően a kategória számos versenyzőjétől, a Twist +2 nagy terepjáró kerekekkel és 4 kerékfelfüggesztéssel rendelkezik, így a szűk városi utcák és az egyenetlen vidéki utak könnyedén leküzdhetőek vele. Az összkerékfelfüggesztés valóban érezhető, mivel a kezelhetőséget könnyednek, az utazást pedig egyenletesnek éreztem.

 

eezy_babakocsi

 

360°-ban körbeforgatható ülésegység


A Twist egyedülálló előnye, hogy egy kompakt babakocsi mind a szülő, mind a világ felé néző üléspozíciót kínál. Ráadásul az innovatív, 360°-ban elforgatható kisgyermekülés lehetővé teszi, hogy a két pozíció között könnyedén, egyetlen kézzel válts, akár útközben is.Ha egy park padján, egy étteremben vagy tömegközlekedési eszközön tartózkodsz, a babakocsi elhelyezkedésétől függően beállítható a megfelelő oldalsó üléspozíció, hogy a szemkontaktus megmaradjon a gyermekkel.

Érdemes megjegyezni, hogy a babakocsi szülővel szembe néző módban csak 15 kg-ig használható, de ez nem probléma, mivel a nagyobb gyerekek szeretnek a világ felé nézni, és ezt a Twist +2-ben körülbelül 4 éves korig, vagy 22 kg-ig megtehetik.

 

4 az 1-ben utazórendszer


Az Eezy S Twist +2 rugalmasságot kínál a szülőknek. Használható utazórendszerként, amely a születéstől 4 éves korig alkalmas, és a babakocsi online vásárlásakor kiválaszthatod a gyermekednek szükséges részeket.

Ha a Twist +2-t újszülöttre gondolva szeretnéd megvásárolni, érdemes elgondolkodni azon, hogy a teljes 4 az 1-ben élmény érdekében a kosarába tedd a COT S, a COCOON S, sőt a CYBEX díjnyertes autósüléseinek egyikét is.

A kompakt babakocsi, amely képes a COT S (a CYBEX hagyományos és teljes méretű újszülött mózeskosara) elhelyezésére, újabb hatalmas előnyt biztosít az Eezy S Twist +2-nek a könnyű versenytársakkal szemben.

 

 

 

Teljesen dönthető háttámla


Az ülésegység születéstől kezdve teljesen fekvő helyzetben is használható, így ha spórolni szeretne, akár teljesen kihagyhatja az újszülött csomagot.

A babakocsi integrált lábtámlája kényelmes és ergonomikus ülést biztosít, háttámlát egyetlen kézzel teljesen fekvő helyzetbe döntheti és a világ felé néző módban egyaránt használható hátradőlésnek köszönhetően a nagyobb gyermekek számára is szuper egyszerű a szundikálás útközben.

 

CYBEX Snøgga

bundazsák_snogga

Javaslom, hogy vásárolj egy CYBEX Snøgga-t a babakocsihoz. A könnyű Snøgga puha és meleg ThinsulateTM töltelékből készült, amely biztosítja, hogy gyermeked minden évszakban szuperül érezze magát. Univerzális kialakításának köszönhetően garantáltan sokat fogod használni, és komolyan a legkényelmesebb dolog, amibe valaha is beleültettem a babámat.

Ismered azokat a termékeket, amelyek időnként megjelennek, és azt kívánod, bárcsak felnőtt méretben is kaphatóak lennének? A Snøgga határozottan ezek közé tartozik.

 

 

Egykezes összecsukás és hozzáadott extrák

 

Az egykezes összecsukási mechanizmus gyorsan kompakt egységgé alakítja a babakocsit - tökéletes a pakoláshoz és tároláshoz.

Az egykezes összecsukással mindenre gondoltak: összecsukáskor a kerekek nem érintkeznek a babakocsi belsejével, így nem kell aggódnod, hogy sárfoltok kerülnek a babakocsira.

 

 

A frissített Twist masszívabbnak tűnik, mint elődje, és a babakocsi jó néhány extra funkciót is élvez. Van egy XXL napellenző UPF 50+ védelemmel, egy tisztességes méretű bevásárlókosár, amely akár 5 kg-ot is elbír, valamint egy új babakorlát és lábtartó.

eezy_babakocsi

Eezy S Twist+2

eezy_babakocsi

Eezy S Twist 2