Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERWALZ - BLOG

Priam 3.0 és Priam 4.0 összehasonlítása

Cybex
2022.08.23 16:36
Priam 3.0 és Priam 4.0 összehasonlítása

 

Arra gondultunk, hogy összeszedjük nektek a Priam 3 és Priam 4 különbségeit ezzel is segítve a választást

Mind a Priam 4, mind elődje, a Priam 3 kivételes minőséggel és luxus dizájnnal inspirál. Mindazonáltal a Cybex előállt néhány olyan újítással, amit még jobbá tudott tenni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Priam 3 üléscsomagok nem kompatibilisek a Priam 4-gyel.

 

cybex biztonsági őv

Egy kézzel állítható öv


A Priam 4 mostantól olyan biztonsági övvel rendelkezik, amely egy kézzel húzható és állítható. Nagyon egyszerű!

Emelt hordozóágy


A hordozóágy most körülbelül 10 cm-rel magasabb. Így a baba jobban láthat téged , és már nem kell olyan mélyre hajolnia, hogy kiemelje.

Kifinomult design


A Priam 4 formatervezése most még fényűzőbb és kifinomultabb lett. A borítások és számos tartozék most még modernebb lett.

Javított berendezések


A Priam 4 hordozóágya mostantól egy kis zsebbel rendelkezik az értékeid számára. A tartozékokon is végeztek munkát.A baba fejénél a szövet teljesen felhajtható, így jobban szellőzik.

 

A kombinált babakocsi luxus utazást tesz lehetővé. Az első hónapokban a Priam váz a Cybex hordozóágyával, a Lux hordozóágyával használható. A hordozóágy lehetővé teszi, hogy a baba laposan feküdjön, ami tökéletes a még fejlődő gerinc számára.

 

PRIAM 4

 

Funkciók:


-XXL napellenző
-Összkerék felfüggesztés
-Megfordítható ülésegység
-Extra nagy bevásárlókosár
-Állítható lábtartó
-Állítható kormány
-Levehető lökhárító
-Zárható kerekek

 

PRIAM 3

 

Funkciók:

-Egykézzel összecsukható
-Lapos, ergonomikus fekvő helyzet
-Megfordítható ülésegység
-Állítható magasságú kormány
-Könnyű alumínium váz
-Memória gombok
-Összkerék felfüggesztés
-Terepjáró kerekek
-Forgatható első kerekek

 

A beépített hálós résznek köszönhetően még panorámaképet is adhatsz a babádnak. Különösen, ha a baba már tud ülni, a Priam üléscsomag megfelelő. A különböző ülések közötti váltás gyorsan és egyszerűen működik a továbbfejlesztett adaptereknek köszönhetően. A Cybex a szemnek is sokat kínál: Választhat az egyszerű standard színek és szövetek, valamint a divatos kollekciók között.

Panoráma kilátás lehetséges


A Priam 4 kombinált babakocsit nem csak Te fogod igazán szeretni - a gyermeked is imádni fogja. Többek között a hordozóágy, a Lux Carry Cot, beépített hálós résszel rendelkezik, amely egy cipzár segítségével kerül a fényre. Így a baba hasra fekve is kitekinthet és felfedezheti a környezetét.

Lélegző környezet


A hordozóágyban használt anyag most még jobb, ami légáteresztővé tette - a kényelmesebb klíma érdekében még a hosszú utakon is. Ide tartozik az új, műanyagból készült rácsos keret is, amely még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt a baba számára. Itt még egy forró napon is jól felszerelt.

Priam első kerékszett


A Cybex Priam egy elsősorban a városba szánt babakocsi. Ha azonban gyakran szeretnél terepre menni, megvásárolhatja a Priam első kerékszettet. Ezek nagyobb méretű első kerekek, így a Priam 4 alkalmas terepen való használatra is.