Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

KINDERKRAFT Leody utazóágy - Grey

Modern kiságy, erős konstrukcióval, gyors összecsukható és kihajtható rendszerrel felszerelve, amelyet összecsukva a mellékelt táskába lehet helyezni, és magával viheti az utazás során.

Fő előnyei

  • 2 fokozatú alsó beállítás
  • Könnyen összecsukható
  • Kis méretek összecsukva

 

 

Kategória
GYÁRTÓ
választható szín
Részletek

A LEODY utazóágy tökéletes kirándulásokhoz. Teljesen mindegy, hogy meglátogatod-e a családodat, vagy közös kirándulásra indulsz – az egyszerű és gyors összecsukhatóság, a masszív váz és a 2 fokozatú matracmagasság lehetővé teszi, hogy biztonságos, kényelmes alvóhelyet alakíts ki.

Főbb jellemzők

2 fokozatú matracmagasság

2 fokozatú matracmagasság

A LEODY utazóágy a padlót 2 magasságban állíthatja be. Ez a beállítás tehermentesíti a hátát, és lehetővé teszi, hogy a fenék magasságát a kisgyermek mozgásfejlődéséhez igazítsa.

Egyszerű összecsukható

Egyszerű összecsukható

A LEODY utazóágy gyors össze- és kihajtható mechanizmussal rendelkezik. Ennek köszönhetően még hektikus pakolás közben is időt takaríthat meg – néhány mozdulat és a kiságy már indulhat is!

Hálós oldalak

Hálós oldalak

A hálós oldalak lehetővé teszik, hogy diszkréten megnézze, mit csinál a kicsi, és emellett még meleg éjszakákon is jobb légáramlást biztosítanak.

Oldalsó bejárat

Oldalsó bejárat

Amikor a kicsi felnő, a cipzáros oldalsó bejárat lehetővé teszi, hogy kiszálljon a kiságyból. A gyermek magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha megengedi neki a függetlenség pillanatát.

Praktikus kerekek

Praktikus kerekek

A hátsó lábakon kerekek találhatók, amelyek megkönnyítik a kiságy mozgatását egyik szobából a másikba. Mindegyik keréken van egy fék.

Könnyen szállítható

Könnyen szállítható

Összecsukás után a kiságy kis méretű (76 x 20 x 20 cm), aminek köszönhetően a LEODY könnyen elfér egy autó csomagtartójában. A kiságyhoz praktikus táska van rögzítve.

Adatok
Kategória
Utazóágy
GYÁRTÓ
KINDERKRAFT
választható szín
Grey
Cikkszám
KW933599
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek