Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink
Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink
13 290 Ft

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink

Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink
Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink
Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink
Kinderkraft 2WAY NEXT 2023 futóbicikli - Rose pink

2023 kiadás

Tanulás szórakozás közben!

A kerékpár ülése 27-42 cm tartományban állítható, így a gyermek magasságához igazítható. A kormány és a nyereg puha habszivaccsal borított, amely biztosítja a gyermek kényelmét biciklizés közben.

 

13 290 Ft
Részletek

KINDERKRAFT 2WAY NEXT egyensúlykerékpár egyedülálló megoldás kis kerékpárosok számára. Ennek a modellnek köszönhetően a gyerekek egyszerűen és szórakoztató módon tanulhatnak meg kerékpározni. Ez egy olyan termék, amely megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak, így a gyermek biztonságban van játék közben.

A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár konstrukcióját gondosan tervezték, a gyermek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva. A kerékpár ülése 27-42 cm tartományban állítható, így a gyermek magasságához igazítható. A kormány és a nyereg puha habszivaccsal borított, amely biztosítja a gyermek kényelmét biciklizés közben.

KINDERKRAFT A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár könnyű alumíniumból készült, amely lehetővé teszi a kerékpár könnyű hordozását és mozgatását. Ezenkívül a termék 12 hüvelyk átmérőjű kerekekkel rendelkezik, amelyek stabilitást és biztonságot biztosítanak vezetés közben. Ezek a kerekek golyóscsapágyakkal is fel vannak szerelve, ami lehetővé teszi a sima, nehézségek nélküli futást.

A 2WAY NEXT egyensúlykerékpár ideális megoldás a szülők számára is. A termék könnyen használható, és kevés időt igényel az összeszerelés.

Összefoglalva, a Kinderkraft 2WAY NEXT egyensúlykerékpár egy egyedülálló termék, amely egyesíti a biztonságot és a kényelmet a gyermekek számára. Tökéletes megoldás kis kerékpárosoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell egyszerűen és szórakoztató módon kerékpározni. A termék kialakítása megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, ami nyugalmat és bizalmat ad a szülőknek, hogy gyermekük biztonságban van játék közben. A sok innovatív megoldásnak köszönhetően a Kinderkraft 2WAY NEXT egyensúlykerékpár a gyermeket fizikai aktivitásra ösztönzi és motorikus készségeit fejleszti.

Jellemzők:

  • Fejleszti az egyensúlyozás képességét
  • Mozgásfejlesztést biztosít
  • Ergonomikus és könnyű acélszerkezet
  • Gyerekeknek 80 cm-től
  • Biztonságos kormánytávolság
  • Nagy kerekek - lengéscsillapító
  • Állítható ülés és kormánymagasság
  • Modern design
  • Kiváló minőségű felület kiálló elemek nélkül

 

Tanulás játszva

Fejlődés - a gyermek természetesen megtartja egyensúlyát és önállóan fejleszti a motoros készségeket. Megfelelően fejleszti a kétoldali mozgáskoordinációt, segít javítani a térérzékelést, vagy a távolság- és sebességfelmérési képességet.

 

Képesség – a kiegyensúlyozott kerékpározás a legjobb edzés a hagyományos kerékpárok előtt – természetes változás, oldalsó kerekek felszerelése nélkül.

 

Szórakozás – a terepkerékpározás intuitív és sok örömet okoz.

 

 

Praktikus megoldások

Állítás - a lehető legalacsonyabb ülésszint (31 cm), a kerékpár a legkisebb gyermekek számára is alkalmas.

 

Ülés – kényelmet biztosít vezetés közben – a puha töltés megakadályozza a súrlódást.

 

Kormánykerék - a biztos fogást csúszásmentes anyagból készült fogantyúk biztosítják. A kormánykerék speciális védelemmel rendelkezik, amely korlátozza a fordulási szöget és megakadályozza, hogy a gyermek felboruljon.

 

Csapágyas kerekek - nagyméretű, 12 hüvelykes EVA hab, amely felülettől függetlenül elnyeli az ütéseket, nagy kopásállósággal rendelkezik.

 

 

Első a biztonság

Ergonomikus és könnyű kialakítás - teljes stabilitást biztosít, a kiváló minőségű felület pedig teljes biztonságot garantál.

 

Tartós - az acélváz akár 35 kg terhelést is elbír.

 

Befejezés - minden csavar műanyag kupakkal van borítva.

 

Tesztek – a termékbiztonságot és a minőséget egy független TUV tanúsító szervezet igazolta. A termék az EN 71-1 európai biztonsági szabvány szerint tesztelt és jóváhagyott.

 

 

Adatok
Kategória
Tricikli, futóbicikli, roller, sisak
GYÁRTÓ
KINDERKRAFT
választható szín
Rose pink
Cikkszám
KW128655
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek