Kérdésed van?  Chatelj velünk!  |    shopkinderwalz.com   Segítünk!

prémium babatermékek otthona   |   in English too

Kinderkraft Oneto3 I-size biztonsági autósülés 9-36 kg - Burgundy
Kinderkraft Oneto3 I-size biztonsági autósülés 9-36 kg - Burgundy
62 230 Ft

Kinderkraft Oneto3 I-size biztonsági autósülés 9-36 kg - Burgundy

Kinderkraft Oneto3 I-size biztonsági autósülés 9-36 kg - Burgundy

Fő előnyei

  • 76-150 cm magas gyerekeknek (15 hónap -12 év / 9-36 kg)
  • Előre néző telepítés
  • Megerősített fejtámla extra habszivaccsal (H-GUARD)
  • Magas és megerősített oldalvédők (SPS)
  • Az ülés 5 fokozatban állítható az élettartama alatt
62 230 Ft
Részletek
  • Ez az ONETO3 i-Size – egy biztonságos autósülés, amely megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak. 76-150 cm magas (15 hónapostól kb. 12 éves korig) gyermekek számára készült. Az ikonikus ONETO3 modell utódja, amely magas ADAC és ÖAMTC minősítést kapott. Dedikált biztonsági rendszerekkel van felszerelve, mint például a SIDE PROTECT SYSTEM, amely további védelmet nyújt oldalsó ütközések esetén, és a H-GUARD SYSTEM, azaz egy 3 rétegű, megerősített fejtámla, amely védi a gyermek fejét és nyakát egy ütközés során. baleset. Az oldalakon praktikus övkampók, a belső övek elrejtése a tárolórekeszben és kényelmes, puha ülése megkönnyíti az utazást.

Főbb jellemzők

i-Size szabvány

i-Size szabvány

Az ONETO3 i-Size autósülés megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak. Ennek köszönhetően az autó vezetésére fog összpontosítani – az autósülés gondoskodik a biztonságról.

A legmagasabb szintű biztonság

A legmagasabb szintű biztonság

Az SPS magas, megerősített oldalpajzsok. Elnyelik az oldalütközés során keletkező energiát. Hatékonyabban védik a kisgyermek vállát és csípőjét ütközés esetén. A fejet és a nyaki részt a H-GUARD SYSTEM védi - egy 3 rétegű memóriahabos fejtámla, amely elnyeli és elvezeti a keletkezett energiát, megakadályozva, hogy a baleseti erők a gyermek érzékeny testrészeihez jussanak.

Könnyű telepítés ISOFIX-szel

Könnyű telepítés ISOFIX-szel

Az ISOFIX-nek köszönhetően pillanatok alatt beszerelheti az ülést az autóba. Kisebb gyermekek szállítása esetén a TOP TETHER övvel is rögzíteni kell. Mindkét rendszer rendelkezik jelzőkkel, amelyek garantálják a helyes összeszerelést. Opcionálisan nagyobb gyerekeket is szállíthat ISOFIX csatlakozók nélküli autóban.

FÉNYHELYZŐ

FÉNYHELYZŐ

Az ülés az alappal egybe van építve, és emellett lehetővé teszi a kanapéhoz viszonyított dőlésszög egy kézzel történő beállítását - akár 5 pozícióban. Ezt a funkciót a termék élettartama alatt használhatja.

Tökéletes párosítás

Tökéletes párosítás

Könnyen és gyorsan beállíthatja az ülést a gyermek magasságához. A legkisebb gyermekek számára kivehető betét befolyásolja az utazás kényelmét, és csökkenti a helyet a gyermek teste és az ülés között. Másrészt az EASY GROW SYSTEM lehetővé teszi a fejtámla és az övek egyidejű beállítását egy kézzel. A megfelelően beállított fejtámla növeli a gyermek biztonságát ütközéskor! A fejtámla 18 fokig állítható.

5 pontos heveder

5 pontos heveder

Az ülés 5 pontos belső övekkel, puha protektorokkal, csúszásmentes bevonattal, hogy ne csússzanak le a vállról. És amikor eljött az ideje, hogy rögzítse a gyermeket az övvel, néhány lépésben elrejtheti a belső öveket egy speciális rekeszben, anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia őket.

Adatok
Cikkszám
KW821749
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek