Gyakori kérdések

Milyen garancia, elállási jog vonatkozik a vásárlásra?
Office
Office
2020.07.13 22:47

A hatályos törvényeknek megfelelően működik boltunk és biztosítjuk a termékekre a garanciát, a vásárlásra pedig az elállási jogot. Bővebb információ az általános szerődési feltételekben található.

Tehát vásárlást követő 14 napon belül ELÁLLÁSI jog illeti meg minden új terméket vásárló partnerünket. 14 nap utáni problémára, termékhibára a garancia vonatkozik.

Elállás vagy garanciális ügyintézést kezdeményezni írásban lehet emailen vagy Elállás/Garancia ügyintézés ürlapunk használatával.

 

Elérhetőek KUPONKÓDOK?
Office
Office
2020.07.12 14:08

IGEN! Rendszeresen aktiválunk és közzéteszünk kuponkódokat, melyek egyedi és alkalmi vásárlási kedvezményeket biztosítanak időszakosan. A kupnkódokat rendszeresn posztoljuk a Google-n, "kinderwalz"-ra keresve megtalálhatóak. Illetve facebook oldalunkon is közöljük a kódokat: facebook KINDERWALZ.  Természetesen minden hírlevélre feliratkozott vásárlónk értesül a kuponkódokról.

Mit kell tudni a PONTGYÜJTÉSRŐL?
Office
Office
2020.07.10 08:30

Minden regisztrált vásárlónk számára automatikusan aktiváljuk pontgyüjtő számláját, melyen minden vásárlás után rendszerünk pontokat ír jóvá. Hírlevelünkben rendszeresen értesítjük vásárlóinkat a számla aktuális egyenlegéről. 

- A pontokat 30.000,- forint feletti vásárláskor lehet felhasználni, maximum 5% kedvezmény erejéig, melyet a vásárlásnál automatikusan érvényesít a rendszer.
- A pontok más kedvezménnyel nem vonható össze!
Akciós, leértékelt termékek esetében nem használhatóak fel! 

Mi szerepel a KIÁRUSÍTÁS menüpontban?
Office
Office
2020.07.10 08:18

A kiárusítás menüpontban a készletkisöpréshez tartozó termékek szerepelnek. A termékek jellegéből adódóan egy-egy darab áll rendelkezésre.

Van-e lehetőség személyes átvételre?
Office
Office
2020.07.07 09:50
Igen, van lehetőség, előre jelzett, egyeztetett időpontban. Webshopunk hagyomás webshopként működik. Vagyis saját raktárunkból közvetlen küldjük a gyári csomagolású termékeket a Megrendelőinknek. Így egy hagyományos bolttal ellentétben csak átadni tudjuk a termékeket Vásárlóinknak. A helyszínen kipróbálási lehetőség nincsen a körülmények miatt!
Milyen fiizetési lehetőségek vannak?
Office
Office
2020.07.04 03:50
Lehetőség van bankkártyás fizetésre vásárláskor és a díjbekérő email értesítéskor (akkor is ha előreutalás lett kiválasztva) Illetve előre bankszámlára utalással. Csere, javítás vagy garanciális ügyintézés esetén van csak készpénzes rendezésre raktárunkban. Utánvétre nincs lehetőség!