babatermékek
KINDERWALZ - BLOG

Cybex Anoris

Office
Office
2021.12.26 01:02
Cybex Anoris

Cybex - New Airbag Technology

Anoris T i-Size

New Airbag Technology

 

A NEW WAY FORWARD

Képzelj el egy gyerekülést, amely rendelkezik a menetiránnyal megegyező utazás minden kényelmével anélkül, hogy biztonsági szempontból kompromisszumot kellene hoznod. Utazás közben is aktív kapcsolatban maradhatsz gyermekeddel a visszapillantó tükrön keresztül, miközben a forradalmi légzsák technológiánk biztonságban tartja őt egy olyan ülésben, ami tágas lábteret biztosít a használati évek során. Ez az Anoris T i-Size - biztonságos, intelligens, innovatív.

FORRADALMI LÉGZSÁK-TECHNOLÓGIA

Az évekig tartó aprólékos kutatás és több száz teszt teszi az Anoris T i-Size-ot az optimális választássá gyermeked védelmére. Biztonságosan megvédi a legsérülékenyebb testrészeket, a gyermek fejét, nyakát és gerincét - a légzsák azonnal aktiválódik, ha szükség van rá.

 

MENETIRÁNNYAL MEGEGYEZŐ KÉNYELEM

Egy visszapillantó tükrön keresztüli gyors pillantás minden, amire szükséged van ahhoz, hogy kapcsolatba lépj vezetés közben a gyermekeddel. Tapasztald meg a nagyobb passzív biztonságot és kényelmet - egy olyan menetiránnyal megegyező gyereküléssel, amely könnyű interakciót és elegendő lábteret biztosít.

BIZTONSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ismerd meg az Anoris T i-Size még több előnyét. A menetiránnyal megegyező ülés, amely páratlan biztonsági teljesítményt nyújt az aktív és passzív védelem szempontjából.

VÉDELEM TÖBB OLDALRÓL

Az Anoris T i-size fejlett oldalsó ütközés elleni védelmi rendszere megvédi a gyermek fejét és nyakát. Ez a rendszer az ülés energiaelnyelő vázának segítségével csökkenti az oldalirányú erőket.

INTUITÍV BIZTONSÁG

Az Anoris T i-size egy oldalon becsatolható védőpajzzsal rendelkezik - üzembiztos és zökkenőmentes módon rögzítheted gyermeked az ülésben. Tapasztald meg a könnyű be- és magabiztos vezetést, miközben tudod, hogy a gyermeked biztonságosan pihen az eddigi legkiválóbb autósülésünkben.

PEACE OF MIND, ENGINEERED

A központi LED-es kijelző visszajelzést ad az ülés megfelelő rögzítéséről.

legzsak | airbag | cybex | anoris | autosules